Jessica Alves nekad je bila poznata pod imenom Rodrigo, a priznala je kako je pretjerala s operacijama.

Galerija


Brazilska reality zvijezda Jessica Alves ovoga je tjedna otkrila kako je u Istanbulu bila na 12. operaciji nosa, a 37-godišnju Alves fotografi su snimili dok je dolazila u londonsku zračnu luku Heathrow.

Na sebi je imala veliku lepršavu haljinu te se spremno smiješila fotografima čija joj pažnja niti malo nije smetala.

Alves je nedavno priznala kako je zbog plastičnih operacija imala brojne zdravtsvene probleme, a za posljednju operaciju nosa nije ni znala da će joj trebati. "Kroz godine sam bila kod brojnih plastičnih kirurga i imala sam dosta problema. Pod nož sam bila u Brazilu, Kolumbiji, Iranu i SAD-u i sve je bilo sjajno, no infekciju su mi radile probleme te nisam mogla disati. Zbog toga sam bila na još jednoj operaciji", ispričala je kontroverzna zvijezda.

Jessica je prije bila muškarac, a kao Rodrigo je plijenila pažnju jer je bila poznata kao "ljudski Ken". Televizijska ličnost koja sve više liči na lutku ove je godine promijenila ime u Jessica kako bi bila u skladu sa svojim spolom, a zbog hormona joj se promijenio glas te su joj se proširili bokovi.

Alves je potrošila više od 650.000 dolara na preko stotinu operacija. Priznala je kako je požalila što ranije nije počela transformaciju u ženu. Plastične operacije kojima se podvrgnula šokiraju, a među njima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrvi, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa. Jessica se nakon uklanjanja četiri rebra požalila da je htjela maknuti ih šest zbog ljepšeg struka, no doktori su to odbili napraviti.

Vladala je pistama prije više od 50 godina i bila je sinonim za mršavost, a evo kako danas izgleda jedna od najvećih modnih ikona