Jessica Alves poznata je po brojnim estetskim korekcijama, a žena koja je do prošle godine bila muškarac sada kaže kako će joj nova operacija potpuno promijeniti život.

Galerija


Brazilska reality zvijezda Jessica Alves već je ranije najavljivala da planira otputovati na Tajland kako bi se podvrgnula novom estetskom zahvatu, za koji je rekla da je zaista revolucionaran. Ljudska Barbie, kako svjetski mediji nazivaju Jessicu, odmah po dolasku na Tajland je naišla na probleme.

Sletjela je na Tajland u srijedu, a na Instagramu je sa svima podijelila da je odmah završila u bolnici zbog karantene. "Bila sam jako diskretna o dolasku na Tajland i nisam nikome htjela govoriti da dolazim. Trenutačno sam u Bangkoku, u bolnici u kojoj će me operirati. Prvo ću dva tjedna provesti u karanteni, a zatim će mi obaviti i operaciju", rekla je Jessica na Instagramu. Dodala je kako ne može još otkriti o kojoj se točno operaciji radi, no istaknula je da će joj ona promijeniti čitav život.

37-godišnja Jessica prije je bila muškarac, a kao Rodrigo je šokirala javnost te je bila poznata kao "ljudski Ken". Televizijska ličnost koja sve više liči na lutku prošle je godine promijenila ime u Jessica kako bi bila u skladu sa svojim spolom, a zbog hormona joj se promijenio glas te su joj se proširili bokovi.

Alves je potrošila više od 650.000 dolara na više od stotinu operacija. Priznala je da je požalila što ranije nije počela transformaciju u ženu. Plastične operacije kojima se podvrgnula šokiraju, a među njima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrva, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa. Liječnici su neke od operacija i odbili napraviti zbog straha za njezin život.

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!