Skromna Jess

'Nisam drugačija od drugih. I ja imam celulit i prištiće'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa glumica Jessica Alba ne uživa previše u svojoj tituli 'jedne od najljepših žena na svijetu'. Zapravo, ne želi da je se doživljava tako...

Lijepa glumica Jessica Alba jedna je od onih koje nikako ne mogu proći nezamijećeno. No, Alba i ne uživa previše u statusu 'najseksi' i 'najljepših', te često ističe u intervjuima kako je ona samo obična djevojka.

Pogledaj i ovo Jessica Alba (Foto: Instagram) nije prva koja se žali Ispričala neočekivane detalje sa snimanja kultne serije, evo što nikako nije smjela raditi

Sin City: Jessica Alba ponovno striptizeta nakon 9 godina

Zapravo se i ne slaže sa svojom medijskom slikom, a zbog toga ima problema sa samopouzdanjem. Zvijezda filmova 'Fantastična četvorka', 'Machete ubija' i 'Sin City' bila je godinama bila nesigurna u vezi svog izgleda.

'Osjećam velik pritisak, jer su mediji stvorili nerealnu sliku o meni kao savršenoj ženi. Nisam drugačija od drugih. I ja imam celulit i prištiće', otkrila je ta 32-godišnjakinja koja je uz pomoć stilista naučila istaknuti ono najbolje na svom tijelu te prikriti nedostatke – naravno dizajnerske krpice su u tome pomogle.

'Izgledam puno gore od onoga što ljudi vide i primijete kad se prošećem crvenim tepihom', zaključila je. Jessica je malo prestroga prema sebi, zar ne?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene