Nije joj svejedno

Slavna glumica u nezgodnoj situaciji - kupci crveni od bijesa ali i još nečeg

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica Jessica Alba promovira zaštitnu kremu za sunčanje za koju tvrdi kako je idealna za cijelu obitelj. Oni koji su joj povjerovali, nisu se najbolje proveli.

Slavna glumica Jessica Alba nije samo lijepo lice na velikom platnu, ona je i sposobna poslovna žena koja vodi svoju kompaniju i poznata je po tome što je, kada je posao u pitanju, vrlo stroga.

Pogledaj i ovo Jessica Alba (Foto: Instagram) nije prva koja se žali Ispričala neočekivane detalje sa snimanja kultne serije, evo što nikako nije smjela raditi

Vučica u janjećoj koži - ona je opaka šefica

'Honest' je tvrtka koja se bavi ekološkim kozmetičknim preparatima na prirodnoj bazi. Preparati možda jesu ekološki i prirodni, ali krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom izazvala je bijes onih koji su je isprobali.

Ljudi koji su povjerovali Albinoj reklami i isprobali spomenutu kremu sada su preplavili Twitter fotografijama svojih opeklina od sunca i traže da netko zbog toga odgovara. Glumičina kompanija izjavila je kako je testiranje vršila treća strana i kako postoji mogućnost da kupci nisu koristili kremu na preporučen način. Bilo kako bilo, Jessica će zasigurno bar neko vrijeme biti zaklonjena debelim hladom, dovoljno da se izgoreni korisnici ohlade.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene