posebni gosti

Svjetski poznati glumci stigli u Sarajevo, pa oduševljeno poručili: ''Ovo je najzabavniji grad na svijetu"

Jesse Eisenberg Jesse Eisenberg Armin Durgut/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jesse Eisenberg - 1 Jesse Eisenberg - 2 Jesse Eisenberg - 3 Jesse Eisenberg - 4 Jesse Eisenberg - 1 Jesse Eisenberg - 2 Jesse Eisenberg - 3 Jesse Eisenberg - 4 Jesse Eisenberg - 3 Jesse Eisenberg - 2 +20 Jesse Eisenberg - 1 Galerija

Na crveni tepih Sarajevo film festivala stigli su i svjetski poznati glumci Jesse Eisenberg i Mads Mikkelsen koje je oduševio glavni grad Bosne i Hercegovine.

Sarajevo film festival i ove je godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine okupio brojna poznata glumačka imena, a osim domaćih i regionalnih zvijezda, stigli i svjetski poznati glumci.

Pogledaj i ovo Petra Kurtela ma vidi ti nje! Naša glumica u seksi kombinezonu otkrila brutalne mišiće, a tek kad se okrenula imalo se što vidjeti!

Jedan od njih je i glumac Jesse Eisenberg koji je u Sarajevu dobio i prestižnu nagradu, a pozitivne dojmove o gradu odmah je podijelio.

Jesse je od Festivala dobio nagradu ''Počasno Srce Sarajeva'' uoči projekcije ''Nakon što spasiš svijet'', njegovog prvog filma kom je bio redatelj.

Za bosanskohercegovačke medije Jesse je podijelio i dojmove o gradu.

''Osjećam se kao da sam ovdje bio prije mjesec dana, a zapravo sam bio u Sarajevu prije 10 godina. Jednostavno, osjećam se kao da nije prošlo toliko vremena, jer se ovog grada tako izrazito sjećam i obožavam ga'', rekao je.

''Najprije sam uzbuđen što sam u ovom nevjerojatnom gradu, a drugo počašćen sam što će na Sarajevo Film Festivalu biti prikazan moj film'', ispričao je.

Eisenberg je ispričao i kako je nedavno supruzi govorio o Sarajevu.

''Ovo je najzabavniji grad na svijetu i oduševljen sam što sam ponovno tu. Baš sam govorio svojoj supruzi, još davno, moramo doći u Sarajevo, i tako sam sretan što je i ona konačno ovdje. Veselim se svemu što ćemo vidjeti u Sarajevu tijekom ovog posjeta'', rekao je.

Na filmskom festivalu dočekali su ga brojni obožavatelji, a s iščekivanjem su ga dočekali i organizatori festivala od kojih je dobio brojne pohvale, ali i dobre kritike za svoj redateljski debi.

Osim Eisenberga, u Sarajevu trenutno boravi i proslavljeni danski glumac Mads Mikkelsen. Okupljenima je poručio kako nikada nije kasno započeti glumačku karijeru, a onima koji se odluče na taj korak prenio je kako je jedno od njegovih pravila držati se scenarija poput Biblije.

Na Sarajevo film festivalu uručena mu je počasna nagrada ''Srce Sarajeva'' za ukupni doprinos filmskoj umjetnosti, a tim je povodim pred oko tri tisuće gledatelja prikazan i film "Lov" u režiji Thomsa Vinterberga u kojemu danski glumac igra naslovnu ulogu odgajatelja u vrtiću, nepravedno optuženog za zlostavljanje djece.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tommy Lee i Brittany Furlan - 4 Tommy Lee - 3 Tommy Lee - 4 Tommy Lee i Brittany Furlan - 2 +18 Tommy Lee i Pamela Anderson Zanimljivosti Fotka slavnog glazbenika na kojoj pokazuje genitalije razbjesnila je sve, evo što im je toliko zasmetalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene