Kakva žena!

Leko poručio da trenutno nema nikoga, a Iva o svemu šuti! No, na Instagramu obara s nogu

Iva Leko (Foto: Instagram) Iva Leko (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iva Leko (Foto: Instagram) Galerija

Iva Leko prava je ljepotica! Dokazuje to i svojim objavama na Instagramu.

Brak Jerka Leke i njegove supruge Ive već je dulje vrijeme u krizi. Već dugo Iva nije objavila fotografiju s Jerkom na društvenim mrežama, a Jerka su već mediji počeli povezivati i s drugim ženama. Tako je prošlog vikenda objavljeno da se viđa s jednom studenticom, no Jerko je to za SHOWBUZZ.hr demantirao. "Osobu ne poznajem. Nikada je nisam vidio. Trenutno nemam nikoga. Ove informacije su smiješne", rekao nam je Leko.

Pogledaj i ovo showbuzz Zagladili odnose? Iva Leko progovorila o djeci i braku: ''Sve je preuveličano''

Rijetko se Leko o ljubavnom statusu oglašva, a Iva još rjeđe. Zanimaju je tek njihova djeca, kojima je potpuno posvećena. Iako u medijima o privatnom životu ne priča, na svom Instagramu i dalje objavljuje fotografije - i na svakoj obara s nogu. Njene posljednje objave, a pogotovo ona u kojoj pozira tek u kostimu i visokim štiklama, potvrđuju ono što svi već dobro znamo - da je jedna od najseksi Hrvatica. Ukoliko je njen brak s Lekom zaista završio, čini nam se da neće dugo samovati!

 

So many batman out there #whatsyoursuperpower

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene