Iva Leko prava je ljepotica! Dokazuje to i svojim objavama na Instagramu.

Galerija


Brak Jerka Leke i njegove supruge Ive već je dulje vrijeme u krizi. Već dugo Iva nije objavila fotografiju s Jerkom na društvenim mrežama, a Jerka su već mediji počeli povezivati i s drugim ženama. Tako je prošlog vikenda objavljeno da se viđa s jednom studenticom, no Jerko je to za SHOWBUZZ.hr demantirao. "Osobu ne poznajem. Nikada je nisam vidio. Trenutno nemam nikoga. Ove informacije su smiješne", rekao nam je Leko.

Vezani članci Slika nije dostupna Iva Leko progovorila o djeci i braku: ''Sve je preuveličano'' Slika nije dostupna Jači od razvoda: Ljubavi su dali novu šansu?

Rijetko se Leko o ljubavnom statusu oglašva, a Iva još rjeđe. Zanimaju je tek njihova djeca, kojima je potpuno posvećena. Iako u medijima o privatnom životu ne priča, na svom Instagramu i dalje objavljuje fotografije - i na svakoj obara s nogu. Njene posljednje objave, a pogotovo ona u kojoj pozira tek u kostimu i visokim štiklama, potvrđuju ono što svi već dobro znamo - da je jedna od najseksi Hrvatica. Ukoliko je njen brak s Lekom zaista završio, čini nam se da neće dugo samovati!

 

So many batman out there #whatsyoursuperpower

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on