Melissa Meeks možda je ljuta na najseksi bivšeg zatvorenika, no još su u braku. Tijekom njegove javne nevjere tješila ju je sestra.

Galerija


Nakon bračne nevjere najseksi zatvorenik na svijetu vratio se kući. Maneken Jeremy Meeks vratio se u obiteljski dom u Los Angeles nakon što je proteklih tjedan dana bio na odmoru s britanskom milijunašicom Chloe Green. S njom se ljubio na jahti, čemu je svjedočio cijeli svijet.

Vezani članci Philip Green (Foto: Pixsell) Zlostavljao zaposlenike pa im plaćao da šute? Milijarder i vlasnik poznatog brenda usred seks-skandala Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Profimedia) Seksi zatvorenik varao je bivšu s razmaženom bogatašicom, no sada se smirio uz nju i sina

Ipak, njegova supruga Melissa kaže kako su još u braku. Kratko je to komentirala nakon što je cijeli svijet vidio kako njen muž ljubi drugu na luskuznoj jahti. Melissa se za vrijeme njegove afere i izostanka brinula za troje djece, od kojih je jedno Jeremyjevo, a dvoje iz njezina prijašnjeg braka.

Za troje djece brinu se zajedno, a Melissa je uz Jeremyja bila čak i tijekom njegovih zatvorskih dana. Melissina sestra za medije je izjavila da ih ne zanima Chloe Green. Inače, Chloe je bogata nasljednica čiji otac je vlasnik nekih od najpoznatijih svjetskih high street brandova odjeće. Osim Jeremyja, navodno je zauzeta i sama Chloe.

Jeremy Meeks (Foto: Profimedia)
Jeremy Meeks (Foto: Profimedia)