Seksi kriminalac i maneken Jeremy Meeks i službeno se razveo od bivše supruge Mellise, nakon što je 2017. godine uhvaćen u preljubu.

Galerija


Najpoznatiji i po mnogima najzgodniji kriminalac na svijetu Jeremy Meeks okončao je razvod sa sada već bivšom suprugom Melissom. Cijeli je proces završen samo devet dana nakon što je dobio dijete s bogatom nasljednicom Chloe Green.

Vezani članci Davor Bernardić s bivšom suprugom Irenom (Foto: Arhiva/Sanjin Strukic/Pixsell) Razveo se Davor Bernardić: Samozatajnoj bivšoj supruzi davao je instrukcije, a onda su se zaljubili Davor Bernardić s bivšom suprugom Irenom (Foto: Arhiva/Jurica Galoic/Pixsell) Bernardić poslao priopćenje: "Moja, sada već bivša supruga i ja, odlučili smo krenuti svatko svojim putem"

 

Jeremy Meeks (Foto: Instagram)
Jeremy Meeks (Foto: Instagram)


Bivši supružnici podijelili su imovinu te postigli sporazum o skrbništvu nad devetogodišnjim sinom, za što bi uskoro trebali dobiti i službeno rješenje.
Vezu su okončali 2017., godine kada je zgodni kriminalac snimljen kako ljubi i grli Chloe Green na skupocjenoj jahti u jednom turskom odmaralištu.

 

Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia)
Chloe Green i Jeremy Meeks (Foto: Profimedia) - 2