Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May borave u Hrvatskoj. Clarkson je svojim statusom na Twitteru izazvao brojne komentare.


Jeremy Clarkson, Richard Hammond i James May, bivše zvijezde BBC-jeve emisije "Top Gear", danas "Grand Tour", nastavili su sa svojim boravkom u Hrvatskoj. Nakon što su se oduševili boravkom u Novalji, gdje su uživali u gemištima, nastavljaju uživati na obali. Prisjetio se Clarkson tijekom uživanja i Tita.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi! Slika nije dostupna Voditelj BBC-a: Sve štrajkaše treba poubijati pred njihovim obiteljima

Napisao je da je u Hrvatskoj upoznao obožavatelja vođe opozicije u Velikoj Britaniji. "Upoznao sam Corbynovog obožavatelja. On stvarno misli da je u Hrvatskoj bilo bolje za vrijeme Tita", napisao je Clarkson. Pokrenuo je na društvenim mrežama lavinu komentara svojih status, a među njima javili su se i neki njegovi hrvatski obožavatelji.