Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poznati voditelj jučer je doputovao u Zagreb zbog showa Top Gear Live, koji će se 3. srpnja održati u zagrebačkoj Areni.


Uoči njihovog showa u Zagrebu, Top Gear Live nogometna momčad izgubila je u pucanju penala iz automobila protiv Hrvatske, čije je boje branio poznati hrvatski vratar Mario Jozić.

Vezani članci Jeremy Clarkson (Foto: Getty) Jeremy Clarkson "piknuo" Britance objavom: "Dobro odrađeno, Hrvatska. Bili ste bolji. I vaša predsjednica izgleda bolje" Slika nije dostupna Pokleknuo i najveći mrzitelj električnih automobila: "Rimčev auto je daleko brži od bilo čega što sam vozio"

Pošto su nažalost oba naroda napustila Svjetsko nogometno prvenstvo, Top Gear Live je odlučio podići ovaj sport na višu i zabavniju razinu te u srijedu 02. srpnja zaigrati nogomet iz automobila na parkiralištu dvorane Arene! Ipak, Hrvatska je ovog puta bila bolja jer je englesku mrežu iz automobila zatresla čak tri puta, dok je protivnička momčad zabila dva gola.

Top Gear Live po prvi puta u Zagrebu!

Show koji će se održati u četvrtak 03. srpnja u zagrebačkoj Areni, u 18 i 21.30 sati, vodit će simpatičan trio Clarkson, May i Hammond, uz neizostavnog Stiga. Kako bi posjetioci uživali u showu na hrvatskom jeziku, omogućen im je simultani prijevod, a dovoljno je ponjeti radio uređaj sa slušalicama, mobilni uređaj sa FM transmiterom i slušalicom ili kupiti uređaj na showu.

Ulaznice su još uvijek dostupne, a kupiti se mogu u sustavu Eventim ili na dan showa.U Hrvatsku je doputovao i slavni voditelj Jeremy Clarkson koji se odmah na Twitteru pohvalio našim ljepotama.

'Uvijek sam znao da je obala Hrvatske lijepa. No, unutrašnjost je apsolutno prekrasna', napisao je.

Clarkson je smješten u Esplanadi gdje se fotografirao na Harley Davidsonu

'Iskreno, o ovom nemam što reći', dopisao je ispod fotografije

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook