Diva bila i ostala!

Zasjenila mlađe kolegice: Teško je vjerovati da će ova žena iduće godine slaviti 50. rođendan!

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez sljedeće će godine proslaviti okrugli 50. rođendan.

Možete li vjerovati da ova žena ima 49 godina?

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

Sinoć je održana dodjela American Music nagrada, a kao i svake godine, najviše pažnje privukle su pripadnice nježnijeg spola koje su se pomno sredile za crveni tepih.

A najviše pažnje svakako je privukla latino diva Jennifer Lopez, koja je ponovno uskočila u model haljine koji često nosi na ovakvim dodjelama.

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Radi se o dugoj, ružičastoj haljini s dekolteom i visokim prorezima koja je istaknula baš sve njezine atribute, a koju potpisuje dizajner Georges Chakra.

Nju je iskombinirala na vrtoglavo visoke crne štikle te jači make-up na očima, a čitavo vrijeme pjevačica nije skidala osmijeh s lica.

Internet se odmah složio kako je nevjerojatno da će Jennifer sljedeće godine proslaviti okrugli 50. rođendan, a njezinoj ljepoti svakako pridonosi, među ostalim, i skladni ljubavni i obiteljski život s bejzbolašem Alexom Rodriguezom, od kojeg se ne odvaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Par i svakodnevno vježba pa ne čudi što su se za divom sinoć okretale baš sve glave. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene