Jennifer Lopez obara rekorde brze zarade u samo nekoliko minuta javnog pojavljivanja.

Galerija


Slavna pjevačica Jennifer Lopez prema pisanju TMZ-a zaradila je 2 milijuna američkih dolara u samo 20 minuta za vrijeme snimanja intervjua, prilikom otvaranja Doha Festival City Malla u Qataru. Ali to nije sve, jer uz to je dobila milijun dolara za troškove.

Vezani članci Jennifer Lopez Poslije fotografija u badićima za koje je svatko imao nešto za reći, sad je striptizom na plaži obilježila važan dan za nju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Kakvo tijelo ove 49-godišnjakinje! Rođendansko izdanje Jennifer Lopez koje zaslužuje zdravicu

49-godišnja pjevačica tako je postala bogatija za vrtoglavi novčani iznos u kratkom vremenskom roku govoreći o temi ženskih prava, poziranja fotografima i druženju s obožavateljima.

A u slučaju da joj to nije dovoljno, novih 1,2 milijuna dolara zaradit će navodno već tijekom sljedećeg 20-minutnog javnog pojavljivanja. Naime, na poziv Qatar Airwaysa biti će glavna zvijezda njihove zabave u Dolby Theatru u Los Angelesu.

Ta informacija još nije službeno potvrđena jer su pregovori još uvijek u tijeku.

Osim suradnje s poznatom zračnom kompanijom, Jennifer ovih dana radi i na promociji svog novog filma "Second Act", a izdala je i novi glazbeni video za pjesmu "Te Guste".

"Ne razumijem zašto ne bih mogla biti glumica, pjevačica i plesačica istovremeno. Tako je zapravo i sve započelo. Zabavom! I zašto ne bih mogla biti zabavna i istovremno glumiti u drami? OK, neki ljudi to ne mogu. Ali ako mogu, neka", objasnila je Jennifer svoj natrpani raspored.

Promijenila je prezime pa nestala: Najzgodnija Vukovarka povukla se iz javnog života, ali mi smo je našli

Iva Augustinović o vezi na daljinu: "Iako smo daleko, spremni smo učiniti sve jedno za drugo"