Jennifer Lopez nedavno je pogriješila s odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, no ovoga puta ispravile je stvari još jednim seksi izdanjem.

Galerija


Ako netko zna kako zablistati na crvenom tepihu, onda je to 50-godišnja diva Jennifer Lopez.

Vezani članci Ben Affleck i Jennifer Lopez J.Lo nakon raskida zaruka pronašla utjehu u bivšem? Prekinuli su prije 17 godina, a zadnjih dana su nerazdvojni Alex Rodriguez Alex Rodriguez dva tjedna nakon prekida s Jennifer Lopez iznenadio znatnim gubitkom kilograma

Iako čak i ona zna pogriješiti s odabirom haljine, kao npr. na nedavno održanim Zlatnim globusima, na Los Angeles Film Critics Association dodjeli koja je održana prošle subote, glazbenica i glumica ispravila je stvari.

Ljepotica je tako zablistala u dugoj, tirkiznoj haljini s remenom u struku, a u prvi plan je izbacila dekolte kojeg su okupljeni fotografi snimili iz baš svih kuteva.

Ovoga puta s njom nije bio njezin zaručnik Alex Rodriguez, a žena kojoj vrijeme ne može apsolutno ništa i na ovoj je dodjeli dobila brojne pohvale za svoje filmsko ostvarenje u filmu "Hustlers".

To su joj zapravo bile najbolje kritike u posljednja dva desetljeća, iako je film pokopan i od strane kritičara, ali i javnosti. No poznato je kako se Jennifer ne uzrujava previše oko mišljenja javnosti, a od svega je uvijek imala velikih koristi, pa što će se uopće i uzrujavati.

Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima