Kakva žena!

50-godišnja diva ubrzala rad srca zadivljujućim dekolteom na dodjeli filmskih nagrada

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez nedavno je pogriješila s odabirom haljine na dodjeli Zlatnih globusa, no ovoga puta ispravile je stvari još jednim seksi izdanjem.

Ako netko zna kako zablistati na crvenom tepihu, onda je to 50-godišnja diva Jennifer Lopez.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Iako čak i ona zna pogriješiti s odabirom haljine, kao npr. na nedavno održanim Zlatnim globusima, na Los Angeles Film Critics Association dodjeli koja je održana prošle subote, glazbenica i glumica ispravila je stvari.

Ljepotica je tako zablistala u dugoj, tirkiznoj haljini s remenom u struku, a u prvi plan je izbacila dekolte kojeg su okupljeni fotografi snimili iz baš svih kuteva.

Ovoga puta s njom nije bio njezin zaručnik Alex Rodriguez, a žena kojoj vrijeme ne može apsolutno ništa i na ovoj je dodjeli dobila brojne pohvale za svoje filmsko ostvarenje u filmu "Hustlers".

To su joj zapravo bile najbolje kritike u posljednja dva desetljeća, iako je film pokopan i od strane kritičara, ali i javnosti. No poznato je kako se Jennifer ne uzrujava previše oko mišljenja javnosti, a od svega je uvijek imala velikih koristi, pa što će se uopće i uzrujavati.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) Jim Carrey i Renee Zellweger (Foto: AFP) +1 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Celebrity Od bucmaste slatkice postala utegnuta mršavica: Pokušala se sakriti, ali nije promaknula paparazzima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene