Jennifer Lopez poznata je kao velika zaljubljenica u zdrav način života, a i kad vježba je pomno sređena.

Galerija


50-godišnja Jennifer Lopez ne odustaje od vježbanja ni za vrijeme blagdana.

Vezani članci Lizzo Glazbenica bez kompleksa uskočila u badić i još jednom dokazala da ju negativni komentari ne diraju Kim Kardashian Iako voli fotošop te je obline dorađivala kod kirurga, i dalje su joj fotke s plaže božanstvene

Tako je latino glumica i pjevačica nedavno viđena u teretani sa zaručnikom Alexom Rodriguezom koji dijeli isto mišljenje s njom kada je u pitanju vježbanje, no svu pažnju ukrao je njezin uski crveni kompletić.

Tajice i topić stisnuli su njezine raskošne obline, no i pokazali neke dijelove koje možda nisu trebali, jer su se uvukli doslovno svugdje.

Ipak, Jennifer se uspjela pohvaliti i oblikovanom stražnjicom te pločicama na trbuhu, zbog čega je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Ona kao da ne stari", "Kao vino, što starija, to bolja", samo su neki od komentara koje smo mogli pročitati, a sudeći po fotografijama, latino ljepotici godili su pogledi i blicevi fotoaparata ispred kojih se šepurila.

Unatoč tome što doista izgleda fantastično za svoje godine, dio javnosti smatra kako njezino tijelo ipak nije građeno za tako uske stvari u kojima izgleda kao da jedva diše, no ipak je to J.Lo!

Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

Dado i Karlo iz serije Na granici otkrili tajne sa snimanja | Nova Buzz