Vježbanje sa stilom

Zanosne obline utegnula je u kožni komplet koji je pokazao i dijelove koje nije trebao

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: AFP) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez poznata je kao velika zaljubljenica u zdrav način života, a i kad vježba je pomno sređena.

50-godišnja Jennifer Lopez ne odustaje od vježbanja ni za vrijeme blagdana.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Tako je latino glumica i pjevačica nedavno viđena u teretani sa zaručnikom Alexom Rodriguezom koji dijeli isto mišljenje s njom kada je u pitanju vježbanje, no svu pažnju ukrao je njezin uski crveni kompletić.

Tajice i topić stisnuli su njezine raskošne obline, no i pokazali neke dijelove koje možda nisu trebali, jer su se uvukli doslovno svugdje.

Ipak, Jennifer se uspjela pohvaliti i oblikovanom stražnjicom te pločicama na trbuhu, zbog čega je dobila brojne komplimente na račun izgleda.

"Ona kao da ne stari", "Kao vino, što starija, to bolja", samo su neki od komentara koje smo mogli pročitati, a sudeći po fotografijama, latino ljepotici godili su pogledi i blicevi fotoaparata ispred kojih se šepurila.

Unatoč tome što doista izgleda fantastično za svoje godine, dio javnosti smatra kako njezino tijelo ipak nije građeno za tako uske stvari u kojima izgleda kao da jedva diše, no ipak je to J.Lo!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Instagram) Andrej Kramarić i Mia Ćurković (Foto: Intsgaram) +3 Andreja Kramarić (Foto: Instagram) Celebrity Mladi Vatreni odveo djevojku na Mauricijus, ona pokazala savršeno tijelo

Dado i Karlo iz serije Na granici otkrili tajne sa snimanja | Nova Buzz

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene