Jennifer Lopez paparazzi su uhvatili košulji Bena Afflecka, a ništa ne bi bilo čudno da jednaki potez nije napravila i Ana de Armas prije tek nekoliko mjeseci.

Galerija


Jennifer Lopez (51) i njezin bivši zaručnik Ben Affleck (48) s kojim je nedavno obnovila ljubavnu vezu čini se uživaju u društvu jedno drugoga, a paparazzi ih ponovno prate u stopu. Lopez su uhvatili krajem ovoga tjedna u ležernom izdanju, a na sebi je imala kariranu košulju koju je posudila upravo od Bena Afflecka.

Vezani članci Alex Rodriguez - 3 Trčao za misterioznom brinetom i nije mu baš išlo pa se nakon toga prebacio na večeru sa zanosnom plavušom Jennifer Lopez i Ben Affleck J.Lo i Affleck ponovili seksi prizore iz kultnog spota koji mnogi pamte, više ih nije briga za znatiželjne poglede!

Glumcu očito ne smeta što njegove djevojke uživaju u njegovoj odjeći, a isto je napravila i njegova bivša djevojka Ana de Armas prije samo nekoliko mjeseci. U razmaku od nekoliko dana, Ben i Ana su se u javnosti pojavili u jednakoj zelenoj košulji. Ben i Ana prekinuli su nakon godinu dana veze u siječnju ove godine, a nako što se rastala od svog zaručnika Alexa Rodrigueza, u zagrljaj glumcu je pala bivša zaručnica Jennifer Lopez.

Vijest o njihovoj vezi iznenadila je javnost jer ništa nije dalo naslutiti da bi se bivši zaručnici mogli pomiriti nakon što su prije 17 godina raskinuli zaruke.

Ben i Jennifer počeli su hodati davne 2002. godine, ubrzo su se zaručili i trebali su se vjenčati u rujnu 2003. godine, ali početkom 2004. su prekinuli.

Jedva je sakrila grudi ispod sakoa, a ono što je imala na sebi teško da se može i nazvati odjevnim predmetom

Kraljica Elizabeta usred svečanog ručka zamahnula mačem, pogledajte kako su reagirale Camilla i Kate