sve se vidi!

Lopez pokazala ubojite mišiće u zanimljivoj opravici koja glumi haljinu, a zapravo nekoliko traka drži sve na mjestu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez se na Instagramu pohvalila neobičnom opravicom u koju je uskočila, a mnogi su primijetili da je ponosno istaknula svoju savršenu liniju.

Latino-diva Jennifer Lopez izazvala je pomutnju na Instagramu snimkom na kojoj na sebi ima suknju koja otkriva njezine ubojite mišiće. 52-godišnja Lopez na sebi je imala haljinu neobična kroja koja joj je padala sve do ispod struka, a zanimljivu kombinaciju odabrala je za intervju za New York Times.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Pjevačica i glumica inače ovih dana promovira novi film "Marry me", koji će biti objavljen za nekoliko dana, a u filmu se pojavila uz Malumu i Owena Wilsona. Zanimljivo je da glumi pjevačicu svjetske popularnosti koja se pokušava nositi s težinom ljubavnog života koji se odvija pred očima čitavoga svijeta.

U intervjuima je pričala kako njezin lik u novom filmu ima vrlo specifičan život s kojim se ona itekako može poistovjetiti. Otkrila je i kako ona sama obožava raditi, no ne voli slavnu stranu svega. "Samo želim pjevati, plesati i glumiti. Sve drugo dolazi s time i moraš se naučiti kako sve to navigirati", rekla je Lopez u intervjuu za New York Times.

Posljednjih mjeseci čitav svijet bruji o njezinoj vezi s Benom Affleckom, s kojim se pomirila prošle godine.

Jennifer i Ben su prvi put bili u vezi od 2002. do 2004. godine, a u kontakt su ponovno stupili u veljači prošle godine, da bi vijest da su ponovno zajedno objavili krajem travnja. Jennifer je istog mjeseca obznanila i prekid svoje dvogodišnje zaruke s komentatorom Fox Sportsa Alexom Rodriguezom usred optužbi da ju je varao.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić - 6 Celebrity Franka progovorila o braku s Ćorlukom pa spomenula i svekrvu: "Sada mi je jasno što su mi govorile prijateljice"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kekin - 2 Mile i Ivana Kekin - 3 Mile Kekin (FOTO: Marta Stupin) +0 Mile Kekin (FOTO: Pixsell) Celebrity Svi pričaju o odabiru obuće Ivane Kekin za Sabor, udobna kombinacija u koju je uskočila po nekima je previše ležerna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene