Jennifer Lopez na Instagramu je objavila fotografiju u bikiniju i očarala svojom besprijekornom linijom.

Galerija


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez ovih je dana svoje obožavatelje, naročito muški dio, dovela do ludila nakon što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom bikiniju.

Vezani članci Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez pohvalila se potpuno drukčijim imidžem, no mnogima se nije svidio: "Izgleda užasno" Film Vjenčanje iz vedra neba - 1 Nisu uopće trebali glumiti skupa, a onda su sasvim neočekivano završili zajedno? Prošlo je 20 godina od voljenog romantičnog filma!

Nevjerojatna figura i trbušni mišići kojima se 51-godišnja Jennifer može pohvaliti došli su do izražaja dok je uživala u bazenu, a u takvim prizorima uživali su i njezini pratitelji na Instagramu, točnije 131 milijun njih.

"Moja si inspiracija", "Postoji li nešto seksepilnije od ovoga?", "Nemoguće je da imaš 51 godinu", "Kakva kraljica", "Moje oči upravo su blagoslovljene", "Ti si savršenstvo", "Kakvo tijelo, od sutra počinjem i ja vježbati", "I ja želim ovako izgledati", "Mislim da više neću jesti tiramisu", neki su od komentara koje je dobila. 

Jennifer je poznata kao velika ljubiteljica vježbanja i odlazaka u teretanu, radi s privatnim trenerima, a priznala je i da ju vježbanje čini sretnom. 

Od plavog i žgoljavog mladića malo je ostalo: Pomalo zapuštenim i boemskim izgledom danas šarmira obožavateljice