za nju prikladna oprema

Seksi vožnja latino dive: Sjela na bicikl u badiću i vrućim hlačicama, a njen dragi ju pratio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez provozala se luksuznim ljetovalištem, u kojem je uživa posljednjih tjedana, sa zaručnikom Alexom Rodriguezom

Pjevačica Jennifer Lopez (50) već neko vrijeme uživa u luksuznom ljetovaištu Hamptons sa zaručnikom Alexom Rodriguezom (44) i djecom. 

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

Par, koji je odgodio vjenčanje zbog pandemije koronavirusa, viđen je kako vozi na biciklima. Izgledali su jako zaljubljeno, a Jennifer je pokazala neobičan stajling za vožnju. 

Pjevačica je bila u jednodijelnom kupaćem kostimu brenda Guess čije je zaštitno lice i ranije je u takvom badiću, samo bijele boje pozirala na Instagramu. Uskladila ga je s traper, vrućim hlačicama, a na nogama je imala tenisice. 

Alex je bio u donjem dijelu trenirke i majici s dugim rukavima te tenisicama dok je na glavi za razliku od Jennifer nosio zaštitnu kacigu. Oboje su nosili maske na licu i sunčane naočale, a u vožnji su im se pridružili i prijatelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

How could I not challenge @arod to the #WorldOfDanceAgain Challenge 😂😂😂. Machos got moves!!!! 💋💯👏🏽 You wont want to miss tonight’s episode of @nbcworldofdance because he may just steal the show. ♥️ #worldofdance

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lopez i njen zaručnik, umirovljeni bejzbolaš su posljednjih nekoliko tjedana u Hamptonsu u unajmljenoj vili, a s njima su povremeno i njihova djeca iz prijašnjih veza. Paru se toliko sviđa luksuzno ljetovalište da razgledavaju kuće i planiraju kupiti vlastitu vikendicu. 

Usto, kako pišu američki mediji, Jennifer i Alex su nedavno kupili i kuću u Los Angelesu za 1.2 milijuna dolara. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene