Slavna pjevačica je spremna postati majka po treći put.


Pjevačica Jennifer Lopez trudna je po treći put, otkriva izvor blizak pjevačici za Mirror. Navodno je trudna s dugogodišnjim dečkom Casper Smart koji je od nje mlađi 18 godina.  Jennifer već neko vrijeme želi dijete, a kada je Casper otkrio da je trudna počeo se ponašati prema njoj kao prema kraljici, rekao je izvor. 'Sve što želi i za čim žudi to i dobije. Nekad čak i prije nego što zatraži', dodao je izvor blizak paru.

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck Više nema dvojbe da su J.Lo i Ben Affleck ponovno par, pojavile se prve fotke na kojima razmjenjuju strasti i ne mare za druge oko sebe Jennifer Lopez Lopez u ležernom izdanju napravila potez koji je prije samo nekoliko mjeseci imala i Affleckova bivša djevojka

Unatoč prenatrpanom i napornom rasporedu koji ima zadnjih mjeseci, šuška se kako je 47- godišnja ljepotica spremna napraviti predah od poslovnih obveza i malo se 'smiriti'.

'Uvjerena je da će Casper biti savršen otac', okriva izvor za Mirror. Iako Casper očajnički želi sina, Jennifer ima samo jednu želju, a to je da beba bude zdrava s obzirom na njezine godine.

Par je započeo svoju vezu 2011. godine nakon što se razvela od svog trećeg muža Marca Anthonya.