uvijek savršena!

Latino diva obara s nogu i u najležernijoj kombinaciji, evo što radi u pauzama od ljubakanja s bivšim zaručnikom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez snimljena je na ulazu u jedan studio u Los Angelesu, a dok se šuška kako će se ondje preseliti iz Miamija, ona ima pune ruke posla.

Jennifer Lopez ovih dana ne miruje, a osim šro vodi zanimljiv ljubavni život, izgleda da ima i pune ruke posla. Paparazzi su je uhvatili na ulazu u jedan studio u Los Angelesu, s Lopez je na sebi imala ležernu kombinaciju. Kosu je svezala u punđu, a iako u najobičnijoj kreaciji, slavna pjevačica i glumica i dalje obara s nogu.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Bijele traperice i bijela košulja savršeno su ocrtavali njezinu zavidnu liniju, a na znatiželjne poglede Lopez se nije nimalo obazirala.

Prije nekoliko dana fotografi su snimili Jennifer Lopez i njezina dečka Bena Afflecka kako razmjenjuju strastvene poljupce, čime su potvrdili šuškanja koja kolaju već tjednima o obnovi veze u kojoj su bili prije gotovo dvadeset godina.

J.Lo. Lopez i Affleck, koje se nazivalo "Bennifer," bili su slavni par o kojem se ranih 2000-ih najviše pisalo. Naprasno su otkazali vjenčanje 2003., a nekoliko mjeseci kasnije i prekinuli. Posljednjih tjedana par je više puta snimljen zajedno u Los Angelesu i Miamiju, nakon što je Lopez prekinula s bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom nakon četverogodišnje veze.

E! News je nedavno objavio, navodeći neimenovani izvor, da se Lopez planira preseliti iz Miamija u Los Angeles kako bi provodila više vremena s Affleckom (48) i da traži školu za svoje 13-godišnje blizance Maxa i Emmu. Njih je dobila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, za kojeg se udala samo pet mjeseci nakon prekida s Affleckom, a on je pak bio u braku s glumicom Jennifer Garner, od koje se također rastao.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid i Kimberly Buffington (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid (Foto: Profimedia) +7 Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šarmirao je 39 godina mlađu studenticu i u tajnosti se vjenčao s njom, zli komentari ga nimalo ne zanimaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene