uživa dok može

Latino diva koja svakim pokretom plijeni pažnju skinula se u minijaturni bikini i pobrala hrpu komplimenata, jasno je i zašto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

"Osjećam se zlatno. Uživanje u posljednjim trenucima ljeta", napisala je pjevačica i glumica Jennifer Lopez u opisu fotke na kojoj pozira na plaži u zanosnom izdanju.

Latino diva Jennifer Lopez uživa u posljednjijm danima ljeta, a skinula se u ružičasti bikini te se izležavala na plaži kraj svoje 10 milijuna dolara vrijedne vile u Hamptonsu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"Osjećam se zlatno. Uživanje u posljednjim trenucima ljeta", napisala je Lopez u opisu fotke na kojoj pozira na plaži u zanosnom izdanju. U kratkom je roku pobrala preko 1,5 milijuna lajkova, a obožavatelji su je zasuli komplimentima.

51-godišnja glumica i pjevačica izaziva divljenje gdje god se pojavi, a svoju savršenu liniju održava redovitim vježbanjem. Osobne trenere ima na svim stranama SAD-a, tj. gdje god ima kuću, a prije nekoliko godina istaknula je kako je uvjerena da je upravo vježbanje to što ju čini sretnom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feeling golden. ✨ Holding on to the last few moments of summer ... 🌤 #GlowCheck

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer je poznata po svom zdravom stilu života, a često priča i kako je zdrava prehrana ključ njezina sjajnog izgleda.

Lopez je inače zaručena za bivšeg igrača bejzbola Alexa Rodrigueza (44), a par je zajedno od 2017. godine. Prošle su godine objavili zaruke, no pred oltar nisu još stali jer im je pandemija koronavirusa pomrsila planove te su sve stavili na čekanje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene