Jennifer Lopez viđena je kako uživa na ručku s prijateljima na Floridi nakon vježbanja u teretani.

Galerija


Jennifer Lopez izazivala je divljenje svojim izgledom i formom u 52. godini, no nekima je zasmetalo što su nedavne fotografije paparazza dokazale da sređuje objave na Instagramu. 

Vezani članci Jennifer Lopez Na vidjelo izašlo ono što je najavila potpuno golom fotkom, svi se pitaju je li ovo stvarno moguće! Jennifer Lopez Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?

Glumica i pjevačica se ne zamara slikama s njenog odmora na otočju Turks i Caicos koje su obišle svijet, a koje pokazuju da se i ona bori s malim ženskim neprijateljem celulitom. Jennifer je viđena kako nakon vježbanja u teretani uživa na Floridi na ručku s prijateljima. 

Lopez je obukla trenirku, a majica je otkrivala njen trbuh koji također nije savršeno oblikovan kao na njezinim fotografijama na Instagramu. Sportsko izdanje je uskladila s maskom na licu i ruci je imala svoju bocu za van optočenu Swarovski kristalima čija se vrijednost procjenjuje na 585 dolara. 

Jennifer je uočila paparazze dok je jela, no nije se zamarala i imala je smiješak na licu dok je uživala s društvom. Pjevačica je u utorak najavila na Instagramu da ima iznenađenje za obožavatelje koje će uskoro otkriti. 

Inače, nije joj pala popularnost nakon korištenja fotošopa i brojni obožavatelji joj i dalje dijele komplimente nakon što je objavila uređenu fotografiju na kojoj nema ni trunčice celulita. Na Instagramu ju prati 138 milijuna ljudi, a mora se priznati da je s obzirom na godine, prekrasna i ovako i onako. 

Od bucmastog mladića do mišićave zvijezde: Imao je više od 200 kilograma, a danas ga ne biste prepoznali!