Ludi provod s curama

'Prijateljica me natjerala da ovo objavim'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna pjevačica Jennifer Lopez otišla je na zasluženi odmor s prijateljicama. Htjela se maknuti od medija, no njezine prijateljice su se pobrinule da sve završi na Instagramu.

Jennifer Lopez zna kako kvalitetno iskoristiti vrijeme. Kada ne nastupa ili se ne brine o svojoj djeci, onda se najradije druži sa svojim prijateljicama.

Pogledaj i ovo Tom Cruise (Foto: Getty Images) Kontroverzna religija Zbog kontroverzne Scijentološke crkve otjerao je sve žene iz života, no i dalje je opsjednut njome

Jennifer Lopez odbacila seksepil i napokon uskočila u damske krpice

Nakon prekida s mlađim dečkom Casperom Smartom, posvetila se sebi i albumu, a njezine prijateljice uvijek je nasmiju. Tako je njezina BFF, najpoznatija po ulozi u hit seriji 'Kralj Queensa' Leah Remini, prepala vlastitu prijateljicu dok se odmarala na bazenu, sve to je snimila i zatim objavila na Instagramu.

Osim toga, i fotografirala je svoju slavnu prijateljicu, te ju je natjerala da i objavi svoju seksi fotografiju. 'Prijateljica me fotkala. I onda me natjerala da to objavim', objasnila je JLo na Instagramu.

Tko bi rekao da se one druže? No izgleda da im je jako zabavno!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene