Zauvijek mladi

Zategnute noge ove 50-godišnjakinje izgledaju nestvarno, a mi imamo dokaz da nisu fotošopirane

Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez nedavno je napunila 50 godina, a nikada bolje nije izgledala. Najnovije fotke s njezina odmora u St. Tropezu to itekako dokazuju.

Najutjecajnija latino pjevačica u povijesti, predivna Jennifer Lopez, ne propušta ni jednu priliku da pokaže cijelom svijetu koliko truda ulaže u svoju isklesanu liniju kojoj jednostavno nema premca. 

Nedavno je zakoračila u šesto desetljeće života, a izgleda kao da joj je 30 godina manje. Diva se odmara u St. Tropezu u društvu zaručnika Alexa Rodrigueza i prijatelja, a na luksuznoj jahti prošetala je u bijelom bikiniju s natpisom "Zavijek mlada". Zaista prikladan natpis za pjevačicu koja svojim izgledom obara s nogu. 

Mišićave i zategnute noge i besprijekorno definirane ruke ovom su prilikom bile u prvom planu, a cijelu kombinaciju začinila je žutim ogrtačem koji joj je savršeno naglasio preplanulu put. Na svom instagramu Jennifer svakodnevno objavljuje fotke iz teretane, a obožavatelji se ne mogu nadiviti izgledu 50-godišnjakinje čije tijelo kao da prkosi zakonima fizike. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

St.Tropez 2019 ☀️

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

I ovog je puta pjevačica na Instagramu objavila jednu od fotki snimljenih na jahti, a dokaz da ih ne retušira i u fotošopu jest taj što i paparazzo fotke pjevačice pokazuju da na njezinu tijelu nema nikakvog traga celulita, bora ni viška kilograma. J.Lo je jedna od rijetkih zvijezda koja svoje fotografije nema potrebu dorađivati bezbrojnim filterima, a zašto i bi kada izgleda savršeno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene