Jennifer Lopez u posljednje vrijeme najčešće vidimo u sportskim izdanjima u kojima ističe isklesanu figuru i oduševljava svojim izgledom.

Galerija


Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice slavna Jennifer Lopez, uz savršenu karijeru i obitelj, uspijeva održati i savršenu top formu.

Vezani članci Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Za ovo je sigurno cijeli dan u teretani: Kad vidite njezin trbuh ostat ćete paf! Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Skoro pa gola: U njezinoj obitelji obline se slave, a ona ih se ne libi pokazati ni s 49 godina

Pokazala nam je to još jednom pozirajući sa svojom plesačicama kako bi najavila koncerte u Las Vegasu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Ja i djevojke spremamo se za prvi od 15 nastupa u Vegasu", napisala je 49-godišnja pjevačica odjevena u šarene tajice koje su joj u posljednje vrijeme omiljeni odjevni predmet.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer svaki slobodni trenutak provodi vježbajući u teretani kako bi svoje tijelo dovela u top formu, što joj očigledno ne predstavlja ni najmanji problem.

Svojom lijepom djevojkom ponosi se i Alex Rodriguez koji također često objavljuje njezine fotografije i izjavljuje joj ljubav na Instagramu, a zajedno provode i puno vremena u teretani. 

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on