Ljepša no ikad!

U vrhunskoj formi u 50. godini! Igrač bejzbola se hvali bombastičnim tijelom svoje slavne djevojke

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez u posljednje vrijeme najčešće vidimo u sportskim izdanjima u kojima ističe isklesanu figuru i oduševljava svojim izgledom.

Jedna od najpopularnijih pjevačica današnjice slavna Jennifer Lopez, uz savršenu karijeru i obitelj, uspijeva održati i savršenu top formu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Kao tinejdžeri! Navikli smo se gledati ih kako se svađaju i ljute, a sada su uhvaćeni u trenutku kada su mislili da ih nitko ne gleda!

Pokazala nam je to još jednom pozirajući sa svojom plesačicama kako bi najavila koncerte u Las Vegasu.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

"Ja i djevojke spremamo se za prvi od 15 nastupa u Vegasu", napisala je 49-godišnja pjevačica odjevena u šarene tajice koje su joj u posljednje vrijeme omiljeni odjevni predmet.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer svaki slobodni trenutak provodi vježbajući u teretani kako bi svoje tijelo dovela u top formu, što joj očigledno ne predstavlja ni najmanji problem.

Svojom lijepom djevojkom ponosi se i Alex Rodriguez koji također često objavljuje njezine fotografije i izjavljuje joj ljubav na Instagramu, a zajedno provode i puno vremena u teretani. 

 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene