Raskošne obline

Njezin zaštitni znak: Guzu vrijednu 27 milijuna dolara pokazala u mini bikiniju, fotkao ju dečko

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Lopez i njezin partner Alex Rodriguez trenutačno uživaju na odmoru u egzotičnim krajevima.

Završila je sezona dodjela nagrada u Hollywoodu, pa su svjetski poznate zvijezde odlučile uzeti mali predah.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Jennifer Lopez se tako na Instagramu pohvalila da je s partnerom Alexom Rodriguezom otputovala u egzotične krajeve. Nakon fotografije iz aviona, podijelila je i njihov selfie za koji je ona pozirala u oskudnom, zelenom, kupaćem kostimu koji je istaknuo njezinu stražnjicu. 

Ako niste znali, Lopez je svoju stražnjicu još 2009. godine osigurala na vrtoglavih 27 milijuna dolara i to nakon što je pala na dodjeli American Music Awards dok je izvodila pjesmu 'Louboutins''. Jer, što je sigurno, sigurno je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lopez i Rodriguez u vezi su od veljače 2017. godine i od tada se ne odvajaju jedno od drugoga.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga, Bradley Cooper (Foto: Getty Images) +6 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Celebrity Ovako je ruska ljepotica pokazala što misli o glasinama da joj je partner s kojim ima dijete zaljubljen u drugu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene