Jennifer Lopez je na jednom od svojih nastupa obožavatelju priuštila - vrući ples u krilu.

Galerija


Slavna pjevačica Jennifer Lopez jednom je od svojih vjernih obožavatelja priuštila nezaboravno iskustvo - plesala mu je u krilu. 

Vezani članci Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Ista haljine, dvije prekrasne dame: J.Lo i Žanamari uvukle se u baršunastu haljinicu, kojoj bolje stoji? Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Zaljubljeni zaručnik jako se isprsio: Jennifer Lopez za 50. rođendan dobila poklon dostojan dive!

Svoju dugoočekivanu turneju "It's My Party" ova je latino diva započela nastupom u Los Angelesu, a sve je začinila dosad neviđenim dijelom showa - vrućim plesom oko nasumično izabranog fana. 

Glazbena je diva svoju publiku bacila u trans oskudnim kostimićima i seksi plesnim koreografijama, no jedan je sretnik prošao posebno dobro. Dvije prateće plesačice su izvukle mladića iz prvog reda publike na scenu, posjele ga i prepustile u ruke zamamnom J.Lo koja je oko njega plesala. 

Na snimci se vidi kako mladić omamljeno sjedi dok se oko njega izvijaju dvije plesačice i sama Jennifer. S obzirom na tretman, sigurni smo kako je cjelokupnim iskustvom koncerta bio i više no zadovoljan. 

Princ Harry imao kratku romansu s drugom djevojkom nakon što je upoznao Meghan