Javno objavila

Otkrila tajnu bivšeg supruga: 'Znao je čim me ugledao'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna je diva odlučila je progovoriti o svojim bivšim ljubavima.

Jennifer Lopez nedavno je objavila memoare pod nazivom 'True Love' u kojima je otkrila i brojne detalje o svom bivšem suprugu Marcu Anthonyju.

Pogledaj i ovo Salma Hayek "Bože, smiluj se" Salma Hayek pohvalila se haljinom iz koje su joj umalo ispale grudi, a uspjela je zasjeniti i lijepu mladenku!

'Prvi put kad me vidio, rekao mi je da ću jednog dana biti njegova supruga. Znao je čim me ugledao. Šest godina nakon toga vjenčali smo se', napisala je pjevačica u memoarima.

On je bio prvi muškarac koji je slomio srce Jennifer Lopez!

Ipak, njihova ljubav nije dugo potrajala. Upoznali su se 1998. na Broadwayu gdje je on igrao u predstavi 'The Capeman'. Odmah su osjetili da između njih postoji kemija i ubrzo nakon fatalnog susreta uslijedilo je vjenčanje. U braku su dobili sada šestogodišnje blizance Maxa i Emme. Odlučili su se rastati 2011. godine, piše Mirror.

'Hvala Bogu na filmu 'Ljubav nema pravila' koji sam gledala deset puta. Taj film pomogao mi je da prebrodim najteže trenutke', napisala je Lopez u memoarima koje je posvetila djeci koja su je, kaže, spasila.

Marc Anthony nedavno je objavio da se zaručio s 26-godišnjom manekenkom Shannon De Lima. Objava je stigla svega jedan dan nakon što je njegova bivša supruga objavila autobiografiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene