Jennifer Lopez još je jedna slavna dama koja je podijelila svoje mučno sjećanje na dan kada je doživjela seksualno uznemiravanje.

Galerija


Pokret svjedočanstava slavnih žena, pjevačica i glumica, koje su doživjele seksualno zlostavljanje sve više se širi, a sada je i Jennifer Lopez, najveća latino diva današnjice, otkrila kako je i ona doživjela neprilično ponašanje jednog redatelja. 

Vezani članci Pamela Anderson (Foto: Profimedia) Proslavili su ju pornouradak, burne veze i crveni badić, no i u 53. godini na plaži izgleda jako seksi Sam svoj grudnjak (Foto: Instagram) Toliko su ekološki osviještene da ne nose grudnjake, već su dizajnirale potpuno prirodnu alternativu

Naime, Jennifer je otkrila kako je bila žrtva redateljeve znatiželje, tj. njegova zahtjeva da ju vidi golu - iako za to nije bilo opravdanog razloga. 

Tijekom okruglog stola magazina Hollywood Reporter na kojem je sudjelovala s kolegicama Scarlett Johansson, Rene Zellweger, Lupitom Nyong'o, Awkwafinom i Laurom Dern, gdje su raspravljale o svojim iskustvima, otkrila je kako je prošao neugodan susret s redateljem koji je htio da se skine.

"Tražio je da mu pokažem grudi. A ja sam mu rekla da nismo na setu i rekla sam ne. Zauzela sam se za sebe. Smiješno je jer se sjećam da sam u tom trenu počela paničariti", ispričala je Jennifer.

Dodala je da je za to vrijeme u prostoriji s njima bila i kostimografkinja.

"Rekao mi je to pred drugom ženom i ja sam rekla ne. Srećom, čini se da je odrastanje u Bronxu izašlo iz mene. Rekla sam mu: ne moram ti pokazivati sise, neću. Možeš ih vidjeti na setu", ispričala je.

Otkrila je i da se kasnije ispričao, no da smatra da ju je to postavljanje granice spasilo.

"Ako popustiš, misle da mogu raditi što hoće. No budući da sam postavila granicu i rekla ne, povukao se i kasnije se ispričao", zaključila je.

Bila je slatkica iz "Prljavog plesa", a onda si je operacijama uništila karijeru: Evo kako danas izgleda