SAVRŠENSTVO!

Pjevačica u 51. pokazala nikad utegnutije tijelo u oskudnom bikiniju: "Nije fer koliko dobro izgledaš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Jennifer Lopez često dijeli snimke i slike s treninga, a ponekad vježba i sa zaručnikom Alexom Rodriguezom.

Iako ima 50 godina i rodila je dvoje djece, pjevačica Jennifer Lopez redovito pokazuje da je u odličnoj formi i izgleda bolje nego neke njezine upola mlađe kolegice. Jennifer, koja se uz glazbu bavi i glumom, pohvalila se fotografijom u oskudnom bijelom bikiniju. 

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

"Opuštena i napunjenih baterija", istaknula je Lopez, koja je okinula selfie u ogledalu. Slika je oduševile njezine obožavatelje, kojih ima 114 milijuna, na Instagramu. "Tako se započinje požar", "Ti si savršenstvo. Daješ nadu nama ostalim mamama", "Tvoje tijelo je moj cilj. Imaš 50, a izgledaš bolje nego ja s 31. Nije fer", komentirali su. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dodali su kako im je inspiracija i da su njezini trbušnjaci ubojiti te kad vide ovo požale svaki svoj propušteni trening. Jennifer inače često dijeli snimke i slike s treninga, a nekad vježba i sa zaručnikom, bivšim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (44). 

Par je u vezi od 2017., a zaručili su se prošle godine. Lopez ima blizance Maximiliana i Emmu (11) iz braka s pjevačem Marcom Anthonyjem (51). 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +0 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Jedna od najseksi žena na svijetu pokazala savršenu figuru, a svi su gledali u njezin premali bikini

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene