Jennifer Lopez u srpnju ove godine navršit će okruglih 50 godina.

Galerija


Da latino diva ima jedno od najpoželjnijih tijela u svijetu šoubiznisa, poznato je odavno.

Vezani članci Jennifer Lopez (Foto: Instagram, Profimedia) Na Instagramu pločice, na Bahamima trbuščić: Čini se da se i ova ljepotica tu i tamo fotošopira Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Ne možemo je se nagledati: Izgled za koji se doista treba namučiti komentirao i njezin bivši dečko

Radi se o glumici i pjevačici Jennifer Lopez, koja će u srpnju ove godine navršiti okruglih 50 godina. No izgleda li tako? Ni najmanje!

Ipak, pjevačica se itekako namuči da bi tako izgledala, a tu prije svega mislimo na zdravu prehranu te svakodnevno vježbanje, kojim ju je dodatno zaludio zaručnik Alex Rodriguez, umirovljeni bejzbolaš.

Par često zajedno vježba, a s vremena na vrijeme na 10 dana se odreknu ugljikohidrata kako bi izgledali još bolje. No velika i utegnuta stražnjica nije jedini dio tijela kojim se pjevačica može pohvaliti. Tu je svakako i njezin čvrsti trbuh, na kojem su jasno vidljive pločice na kojima joj zavide mnoge žene.

Jennifer se po tko zna koji put pohvalila njima na Instagramu fotografijom na kojoj reklamira jedan brand sportskih tajica, ali je lukavo na njih iskombinirala sportski grudnjak kako bi otkrila trbuh.

Obožavatelji su ju odmah zatrpali brojnim komplimentima, kao i zaručnik Alex, za kojeg se neko vrijeme šuškalo da ju vara, no glasine su se stišale.

Kako god bilo, Jennifer je istinska inspiracija za odlazak u teretanu! 

Nema muškarca koji bi ju odbio, no ova plavokosa ljepotica od tinejdžerskih dana ljubi samo jednoga