Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Jennifer Lopez odbila većinu glumaca odabranih na castingu za film '33', producenti nisu htjeli udovoljiti njezinom zahtjevu da se u filmu pojavljuju samo osobe koje su 'manje lijepe' od nje. Odustala je od snimanja.


Jennifer Lopez osim po svom glasu poznata je i po svom dobrom stasu. No, čini se kako J. Lo nema puno samopouzdanja jer se šuška kako je odustala od snimanja filma '33' jer joj producenti nisu udovoljili u želji da zaposle isključivo manje atraktivne glumce od nje.

>> Jennifer Lopez razljutila rudare u Čileu: Ona će dobiti 82 milijuna kuna, a mi ništa!

Vezani članci Slika nije dostupna Zvijezda razljutila rudare: Ona će dobiti 82 milijuna kuna, a mi ništa! Slika nije dostupna Sjećate se rudara koji su 69 dana proveli pod zemljom? Za to nitko nije kriv!

Naime, prema pisanju stranih medija, Jennifer nije odobrila većinu glumaca koji su odabrani na castingu, a upravo prekriženi ljudi bili su 'previše seksi'.

No, prema pisanju Starpulsea, producenti su naposljetku odbili udovoljiti njezinim zahtjevima pa je ona odustala od filma. U filmu će pak zaigrati Antonio Banderas i Martin Sheen, a redateljica je Patricia Riggen.

Film je trebao biti snimljen po istinitoj priči o rudarima u Čileu koji su peroveli 69 dana u uruđenom rudniku. Za ulogu u filmu trebala je dobiti 82 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook