Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon što je Jennifer Lopez odbila većinu glumaca odabranih na castingu za film '33', producenti nisu htjeli udovoljiti njezinom zahtjevu da se u filmu pojavljuju samo osobe koje su 'manje lijepe' od nje. Odustala je od snimanja.


Jennifer Lopez osim po svom glasu poznata je i po svom dobrom stasu. No, čini se kako J. Lo nema puno samopouzdanja jer se šuška kako je odustala od snimanja filma '33' jer joj producenti nisu udovoljili u želji da zaposle isključivo manje atraktivne glumce od nje.

>> Jennifer Lopez razljutila rudare u Čileu: Ona će dobiti 82 milijuna kuna, a mi ništa!

Vezani članci Bioplinskih postrojenja - 4 Bioplinska postrojenja u vlasništvu Rusa još uvijek rade što ih je volja: Potpisali ugovor vrijedan 73 milijuna kuna i nastavili ilegalno odvoziti zagrebački otpad Slika nije dostupna Zvijezda razljutila rudare: Ona će dobiti 82 milijuna kuna, a mi ništa!

Naime, prema pisanju stranih medija, Jennifer nije odobrila većinu glumaca koji su odabrani na castingu, a upravo prekriženi ljudi bili su 'previše seksi'.

No, prema pisanju Starpulsea, producenti su naposljetku odbili udovoljiti njezinim zahtjevima pa je ona odustala od filma. U filmu će pak zaigrati Antonio Banderas i Martin Sheen, a redateljica je Patricia Riggen.

Film je trebao biti snimljen po istinitoj priči o rudarima u Čileu koji su peroveli 69 dana u uruđenom rudniku. Za ulogu u filmu trebala je dobiti 82 milijuna kuna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook