Njoj nema kraja

S 50 godina u crnim kožnim gaćicama i topu pokazala da izgleda bolje nego ikad, i dalje se svi pitaju kako joj to uspijeva

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez objavila fotografiju u kožnim gaćicama i topiću, a sve u svrhu promocije svoje nove modne kolekcije.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nije dopustila da joj koronavirus poremeti u potpunosti poslovne planove pa je ovih dana nastavila s nizanjem uspjeha u poslu i privatnom životu.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Što se dogodilo? Jennifer Lopez razbjesnila obožavatelje naglim potezom, ni za što nije dala objašnjenje: "Ovo je krajnje razočaravajuće"

Jennifer se tako marljivo priprema za premijeru svog novog film, radi na novim pjesmama, na gostovanjima u televizijskim emisijama i lansiranju nove kolekcije cipela, što će posebno razveseliti njezine obožavateljice.

Upravo je tom prigodom pokazala besprijekornu figuru, i u u seksi kožnom kompletu promovorila novu kampanju na profilu na Instagramu. 50-godišnja je pjevačica samouvjereno pozirala u crnnim gaćicama i topu, ogrnuta jaknom, dok je na nogama imala trendi sandale iz nove kolekcije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Na društvenim je mrežama najavila i suradnju s popularnim pjevačem Malumom i pitala svoje pratitelje jesu li spremni na novi vrući hit. Uz to, oboje će se pojaviti u novoj romantičnoj komediji zajedno s glumcem Owenom Wilsonom "Marry Me" koju su snimili u New Yorku prošlog listopada.

Ono što je jedino morala pauzirati zbog korone je njezino vjenčanje s Alexom Rodriguzeom, za kojeg se zaručila u ožujku prošle godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene