Jennifer Lopez na Instagramu je objavila novu fotografiju zbog koje se njezini obožavatelji pitaju kako je moguće da ima 51 godinu, a izgleda tako mlado.

Galerija


Pjevačica i glumica Jennifer Lopez nedavno se našla na udaru kritika javnosti i dijela obožavatelja koji su zaključili da fotografije koje objavljuje na društvenim mrežama ne pokazuju kako zaista izgleda u stvarnosti i da su previše fotošopirane, no najnovijom objavom ponovno je sve uspjela oboriti s nogu.

Vezani članci Ben Affleck i Jennifer Lopez J.Lo nakon raskida zaruka pronašla utjehu u bivšem? Prekinuli su prije 17 godina, a zadnjih dana su nerazdvojni Alex Rodriguez Alex Rodriguez dva tjedna nakon prekida s Jennifer Lopez iznenadio znatnim gubitkom kilograma

51-godišnja Jennifer uživa ovih dana na odmoru u Dominikanskoj Republici, kamo se zaputila sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom, odakle je svoje pratitelje na Instagramu počastila s nekoliko vrućih fotografija.

Najzanimljivija je svakako ona na kojoj pozira dok kleči ispred ogledala u bijelom badiću, a na kojoj se u prvom planu našla njezina bujna pozadina koja joj je inače zaštitni znak, ali i bujni dekolte koji djeluje kao da ga je jedva obuzdala.

Jennifer na fotografiji pozira i s minimalno šminke na licu, a u opisu fotografije navela je kako je nedjelja dan za brigu o sebi.

"Kako ti uspijeva tako dobro izgledati?", "Stani malo, kako je ovo moguće?", "Otkrila si izvor mladolikosti, podijeli ga s nama", "To se zove tijelo", "Najljepša si na svijetu", "Ti stvarno imaš 51 godinu?", "Kakva božica", "Želim izgledati kao ti", samo je dio brojnih komplimenata koje je dobila u komentarima.

Uz to je otkrila i kako se s Alexom zabavljala na golf-terenu gdje su razmjenjivali nježnosti i poljupce te da su obilježili Dan nezavisnosti Dominikanske Republike.

Pjevačica u posljednje vrijeme često naglašava važnost vođenja brige o vlastitu tijelu i zdravlju i pritom promovira svoju kozmetički brend.

Pokušala daskati pa priredila pravi show, pogled s nje nije mogao skinuti ni njezin 31 godinu stariji, poznati suprug!

Badić koji nosi na prvu djeluje obično i pristojno, ali kad je okrenula leđa, ispalo je da to baš i nije tako!