Jennifer Lopez na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj ne nosi dijamantni zaručnički prsten kojim ju Alex Rodriguez zaprosio prije nekoliko godina.

Galerija


Usred glasina o problemima u vezi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom pjevačica i glumica Jennifer Lopez na Instagramu je podijelila fotografiju sa snimanja svoje nove kampanje, odjevena u bijelo od glave do pete.

Vezani članci Jennifer Lopez i Ben Affleck Poznata je vrijednost dijamantnog prstena s kojim je Affleck kleknuo pred J.Lo, ali sve najviše zanima jedna stvar Alex Rodriguez i Cynthia Scurtis Alex Rodriguez pokazao s kim provodi vrijeme nakon raskida zaruka s J.Lo i sve iznenadio, pokušava li je učiniti ljubomornom?

51-godišnja Jennfer pozirala je u bijelom odijelu ispod kojeg je nosila samo grudnjak te u novom modelu tenisica koje je dizajnirala za jedan modni brend.

"Na vrhu svijeta", napisala je Jennifer uz objavu.

No svi su prvo primijetili da pjevačica pozira bez dijamantnog zaručničkog prstena, bez kojeg se inače prije nije nigdje pojavljivala. To se dogodilo nakon njezinih tvrdnji da daje sve od sebe i da zajedno s Alexom čini sve da im njihova veza bude prioritet u životu, prenosi magazin People.

Zaručnici su trenutačno razdvojeni jer Jennifer mora nastaviti sa snimanjem svog novog filma "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici, dok Alex mora biti u Miamiju, gdje će raditi kao komentator bejzbolske sezone.

"Rade na tome da im veza postane najvažnija. Alex je već bio u Dominikanskoj Republici kako bi proveo nekoliko dana s Jennifer. Jako se trudi i želi da ona bude sretna", izjavio je njima blizak izvor.

Nedavna vijest o prekidu njihovih zaruka sve je šokirala, no par je to ubrzo demantirao te u zajedničkoj izjavi priznao da imaju neke probleme, ali da rade na njihovu rješavanju.

Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

Osvojio je ženska srca kao prezgodni lik omiljene serije iz 90-ih, a pogledajte koliko se do danas promijenio