Što to točno znači?

Lopez objavila fotku na kojoj zavodljivo pozira u grudnjaku, ali svi su prvo primijetili jednu drugu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez na svom je Instagramu objavila fotografiju na kojoj ne nosi dijamantni zaručnički prsten kojim ju Alex Rodriguez zaprosio prije nekoliko godina.

Usred glasina o problemima u vezi sa zaručnikom Alexom Rodriguezom pjevačica i glumica Jennifer Lopez na Instagramu je podijelila fotografiju sa snimanja svoje nove kampanje, odjevena u bijelo od glave do pete.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez i Kathryne Padgett Od jedne do druge Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

51-godišnja Jennfer pozirala je u bijelom odijelu ispod kojeg je nosila samo grudnjak te u novom modelu tenisica koje je dizajnirala za jedan modni brend.

"Na vrhu svijeta", napisala je Jennifer uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

No svi su prvo primijetili da pjevačica pozira bez dijamantnog zaručničkog prstena, bez kojeg se inače prije nije nigdje pojavljivala. To se dogodilo nakon njezinih tvrdnji da daje sve od sebe i da zajedno s Alexom čini sve da im njihova veza bude prioritet u životu, prenosi magazin People.

Zaručnici su trenutačno razdvojeni jer Jennifer mora nastaviti sa snimanjem svog novog filma "Shotgun Wedding" u Dominikanskoj Republici, dok Alex mora biti u Miamiju, gdje će raditi kao komentator bejzbolske sezone.

"Rade na tome da im veza postane najvažnija. Alex je već bio u Dominikanskoj Republici kako bi proveo nekoliko dana s Jennifer. Jako se trudi i želi da ona bude sretna", izjavio je njima blizak izvor.

Nedavna vijest o prekidu njihovih zaruka sve je šokirala, no par je to ubrzo demantirao te u zajedničkoj izjavi priznao da imaju neke probleme, ali da rade na njihovu rješavanju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser i Bendetta Caretta (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Stjepan Hauser (Foto: Instagram) +0 Stjepan Hauser (Foto: Instagram) Celebrity Hauser kaže da je odlučio pokazati svoju princezu, na plaži su izmjenjivali strastvene poljupce i nježnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene