Jennifer Lopez na Instagramu je objavila nekoliko fotografija i snimku nastale ispred zgrade Američkog kongresa pa dobila kritike obožavatelja.

Galerija


Pjevačica Jennifer Lopez bit će jedna od izvođačica na inauguraciji novog američkog predsjednika Joa Bidena, a koliko je i sama uzbuđena i sretna zbog tog važnog događaja, pokazala je na svom Instagramu.

Vezani članci Bijela kuća U SAD-u gotovo pola milijuna ljudi preminulo od korone: "Nismo vidjeli ništa slično u posljednjih više od sto godina" Joe Biden, predsjednik SAD-a Najveća zapadna sila vratila se u okrilje važnog sporazuma koji bi mogao odrediti budućnost cijelog svijeta

Tako je 51-godišnja Jennifer odmah po dolasku ispred zgrade Američkog kongresa okinula nekoliko selfija s vojnicima koji se brinu o sigurnosti i ponosno objavila snimku na Instagramu.

"Bila je velika čast provesti nekoliko trenutaka s ovim hrabrim muškarcima i ženama. Hvala vam na vašoj žrtvi i službi. Veličam vas danas i svakog dana. Pjevat ću za vas i sve Amerikance", napisala je.

"Ovo je tako moćno", "Dio si američke povijesti, jako sam ponosan i bit ćeš odlična", "Svi se smiju iza maski", "Ovo je odlična fotografija", "Slatki su kako poziraju zajedno", "Toplo mi je oko srca kad ovo vidim", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

No manje oduševljenje izazvala je fotografija na kojoj Jennifer sa svojom ekipom pozira ispred zgrade Kongresa, ali bez maski na licu, što se mnogima nije svidjelo i to su oštro kritizirali.

"Činjenica je da smo još uvijek usred pandemije i COVID je posvuda, a možete ići na inauguraciju s gomilom ljudi. A najluđe je to što nitko od vas ne nosi masku", "Ovo nisam očekivao", "Nemate maske? Pazite na sebe", neki su od komentara koje je dobila.

Osim Jennifer na inauguraciji će nastupiti i Lady Gaga, koja će pjevati američku himnu, a specijalni televizijski program trebao bi voditi glumac Tom Hanks.

"Velika mi je čast što se pridružujem Bidenovoj inauguraciji 20. siječnja gdje ću otpjevati državnu himnu i proslaviti povijesnu inauguraciju Joea Bidena i Kamale Harris", napisala je Lady Gaga na svom Twitteru.

Prije 20 godina učili smo njihove plesne korake iz tinejdžerske hit-drame, a gdje su ti glumci danas?

Ovoj multitalentiranoj ženi predviđali su blistavu budućnost, a onda je brutalno ubijena iz posve banalnog razloga