Pospano izdanje

Jennifer Lopez pokazala kako izgleda kad se probudi, pa dobila milijune lajkova: "Ne mogu te prestati gledati"

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez odlučila je na Instagramu pokazati lice bez šminke, a njezine je obožavatelje to oduševilo.

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez slovi kao jedna od najljepših žena svijeta čijim se sređenim i glamuroznim izdanjima malo tko može dovoljno nadiviti, no 51-godišnja pjevačica odlučila je sada pokazati svoje pravo i prirodno lice, odnosno kako izgleda nakon što se netom ujutro probudi.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

"Dobro jutro svima", napisala je Jennifer uz hešteg jutarnje lice i objavila fotografiju na kojoj doista nema trunke šminke na licu, kosa joj je nepočešljana, a na sebi ima tek bijeli ogrtač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

U komentarima su se nanizali komplimenti i pohvale, i to tisuće njih, a dobila je i milijune lajkova jer je prirodnim izdanjem sve uspjela oudševiti.

"Prekrasna si", "Mislim da su mi se oči pokvarile, ne mogu te prestati gledati", "Prirodna ljepotica, jednostavna predivna", "Najljepša osoba u mom životu", "Super prirodna, super zgodna", "Tvoje lice je predivno", "Uljepšala si mi mjesec ovom objavom", "I ja bih voljela da moje jutarnje lice izgleda ovako", "Posebna si", "Hvala što si me usrećila ovom divnom fotografijom", samo je dio poruka koje je pjevačica dobila.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Hugh Jackman Deborra Lee (Foto: Getty) +0 Hugh Jackman i Deborra-Lee (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Rijetki su mislili da će uspjeti: Pokazao mišiće na plaži, a 13 godina starija supruga nije ga ispuštala iz vida

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene