Jennifer Lopez na Instagramu je objavila fotografiju s odmora na otočju Turks i Caicos koju je, vidljivo, ipak malo uredila u fotošopu.

Galerija


Nakon što su prošlog tjedna svijet obišle njezine paparazzo fotografije s plaže na otočju Turks i Caicos na kojima joj se vidi celulit, Jennifer Lopez (51) na svojem je Instagramu sada i sama objavila fotku s istog odmora.

Vezani članci Jennifer Lopez i Alex Rodriguez s djecom Zaručnik slavne ljepotice jednom fotkom pokazao koliko voli nju, ali i njezinu djecu iz prethodnog braka Jennifer Lopez Gola fotografija Jennifer Lopez koju je sama objavila izazvala je hrpu oduševljenih rekacija, ali to se ne sviđa svima

Na fotki koju je podijelila sitne nesavršenosti izbrisala je u fotošopu, a pokazala je i još jedan seksi kupaći kosim iz svoje zavidne kolekcije.

"Kako je počeo prošli tjedan i kakav je ovaj", napisala je pored galerije u kojoj na prvoj fotki pozira na dasci u smaragdnozelenom jednodijelnom badiću s dubokim dekolteom i izrezima koji otkrivaju bočnu stranu grudi, dok na drugoj nosi zimsku jaknu, čime je otkrila da je njezino zimsko ljetovanje završilo.

No iako je svima jasno da se njezine fotke s Instagrama dosta razlikuju od stvarnosti, Jennifer su obožavatelji svejedno obasuli komplimentima na račun njezina tijela u 52. godini života, a objava u manje od jednog dana broji i milijune lajkova.

Lopez je i prvom fotkom s ovogodišnjeg odmora zapalila društvene mreže, a na njoj je pozirala okrenuta od kamere pa je u prvom planu bila njezina slavna stražnjica koju je svojevremeno osigurala na 27 milijuna dolara.

Razotkrila je kolegu koji je bio miljenik javnosti, ali tvrdi da je njoj priređivao pakao: ''Iznosio je laži koje nisam mogla prešutjeti''