stvarnost vs. instagram

Poslije fotki koje su zabilježili paparazzi jednu svoju golišavu sama je objavila, što kažete, ima li razlike?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez na Instagramu je objavila fotografiju s odmora na otočju Turks i Caicos koju je, vidljivo, ipak malo uredila u fotošopu.

Nakon što su prošlog tjedna svijet obišle njezine paparazzo fotografije s plaže na otočju Turks i Caicos na kojima joj se vidi celulit, Jennifer Lopez (51) na svojem je Instagramu sada i sama objavila fotku s istog odmora.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Skinula se do kraja! Jennifer Lopez 53. rođendan proslavila je potpuno gola: Ovo je video koji je u kratkom roku skupio stotine tisuća lajkova!

Na fotki koju je podijelila sitne nesavršenosti izbrisala je u fotošopu, a pokazala je i još jedan seksi kupaći kosim iz svoje zavidne kolekcije.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

"Kako je počeo prošli tjedan i kakav je ovaj", napisala je pored galerije u kojoj na prvoj fotki pozira na dasci u smaragdnozelenom jednodijelnom badiću s dubokim dekolteom i izrezima koji otkrivaju bočnu stranu grudi, dok na drugoj nosi zimsku jaknu, čime je otkrila da je njezino zimsko ljetovanje završilo.

No iako je svima jasno da se njezine fotke s Instagrama dosta razlikuju od stvarnosti, Jennifer su obožavatelji svejedno obasuli komplimentima na račun njezina tijela u 52. godini života, a objava u manje od jednog dana broji i milijune lajkova.

Lopez je i prvom fotkom s ovogodišnjeg odmora zapalila društvene mreže, a na njoj je pozirala okrenuta od kamere pa je u prvom planu bila njezina slavna stražnjica koju je svojevremeno osigurala na 27 milijuna dolara.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene