Radi se o 49-godišnjoj glumici i pjevačici Jennifer Lopez koja se upravo vratila s romantičnog odmora s Bahama tijekom kojeg se zaručila s dečkom Alexom Rodriguezom.

Galerija


Ona definitivno jest jedna od najljepših žena svijeta.

Vezani članci J.Lo i Alex Rodriguez (Foto: Screenshot) Zaručnik slavne ljepotice za njezin se rođendan želio isprsiti, a zapravo je spektakularno fulao? Žanamari Perčić (Foto: Instagram) Ista haljine, dvije prekrasne dame: J.Lo i Žanamari uvukle se u baršunastu haljinicu, kojoj bolje stoji?

No ni takva nije imuna na malo fotošopiranja kako bi izgledala još bolje na društvenim mrežama.

Radi se o 49-godišnjoj glumici i pjevačici Jennifer Lopez koja se upravo vratila s romantičnog odmora s Bahama tijekom kojeg se zaručila s dečkom Alexom Rodriguezom nakon 2 godine veze.

Alex se posebno potrudio s romantikom, a ostale dane par je uživao u tipičnim ljetnim radostima. Logično, najviše pažnje privukla je pjevačica koja je poznata i kao prava ovisnica o fitnessu.

Iako ima tijelo za poželjeti, paparazzo fotografije pokazale su kako se i ona voli dorađivati u fotošopu na fotografijama na društvenim mrežama te kako se malo opustila tijekom putovanja, pa su se pločite na trbuhu malo zaokružile.

Ipak, po pvratku kući, par je odmah viđen u teretani, pa vjerujemo kako će Jennifer brzo vratiti mišiće na trbuhu. 

Tajnovita ljepotica: Prelijepa Latina godinama skriva život od znatiželjne javnosti, posebno dečke i djecu