Jennifer Lopez očekivano je priredila veliki spektakl tijekom poluvremena sportskog spektakla Super Bowl te je poslala poruku Donaldu Trumpu.

Galerija


Još uvijek se sliježu dojmovi oko nedavnog nastupa Jennifer Lopez i Shakire na slavnom Super Bowlu.

Vezani članci Jennifer Lopez Ona ima 51 godinu, on 26, ali kad stanu jedno pored drugog, i to u ovoj pozi, nitko to ne bi rekao! Jennifer Lopez Pogledajte ovaj vatreni nastup latino dive zbog kojeg nitko ne može vjerovati da joj je 50 godina!

Dvije zvijezde oduševile su publiku i na stadionu i pred malim ekranima jer su doista priredile veliki spektakl.

Posebno je bilo zanimljivo kada se 50-godišnjoj Jennifer Lopez na pozornici pridružila kći Emma te još nekolicina djevojčica koje su pri dolasku na pozornicu bile u osvijetljenim kavezima. Ako se pitate zašto, to je zato što se glazbena diva time dotakla kritiziranja kontroverzne politike američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Naime, djeca u kavezima simbolizirala su djecu imigranata koje zadržavaju na američko-meksičkoj granici.

Jennifer se i tijekom izvođenja legendarne pjesme Brucea Springsteena "Born In The USA" umotala u zastavu Portorika, odakle vuče svoje podrijetlo, poručujući tako predsjedniku da je i on dio Amerike.

"Želim da sve djevojčice diljem svijeta nauče kako se boriti za sebe i želim da budu ponosne na sebe. Neki ljudi nas nastoje razdvojiti zidom, strpati u kutije, ali zajedništvo ovu zemlju čini uistinu velikom", molila je Jennifer prije nastupa u backstageu, a video je podijelila na svojim društvenim mrežama. 

Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica