Jennifer Lopez objavila je novi spot za pjesmu "Pa Ti", u kojem neke scene neodoljivo nalikuju na one iz spota Ane Nikolić i pjesmu "Bilo je lepo".

Galerija


I dok cijeli svijet priča o novim pjesmama Jennifer Lopez i Malume "Pa Ti" i "Lonely", mnogima u Hrvatskoj i susjednim zemljama za oko je zapelo nekoliko zanimljivih detalja koji su im se zapravo na prvi pogled učinili jako poznato.

Vezani članci Jennifer Lopez Jennifer Lopez sama objavila svoju potpuno golu fotografiju, na sebi ima samo jedan mini detalj! Jennifer Lopez Nakon seksi nastupa u prozirnom kostimu J.Lo se za Instagram skinula do kraja - objavila je video!

Riječ je o sceni u kojoj Jennifer sjedi na terasi raskošne vile, čita vijesti o sebi u novinama, kosu ima skupljenu u ručnik, a u ruci drži sunčane naočale. Ništa ne bi bilo sporno do gotovo identičnu scenu nismo imali prilike vidjeti već u veljači ove godine u spotu srpske pjevačice Ane Nikolić za pjesmu "Bilo je lepo".

Ana u svom spotu također sjedi u sličnom okruženju kao i Jennifer sa svim detaljima koje ima i ona oko sebe i na sebi, a čak imaju i sličan nakit. Zato nije trebalo proći puno vremena da krenu priče o tome kako se Jennifer inspirirala Aninim spotom ili ga, drugim riječima, kopirala.

Je li to uistinu tako, najbolje da procijenite sami .

Inače, 51-godišnja Jennifer i 26-godišnji Maluma snimili su dvije povezane priče u dva spota, a svi pričaju o njihovim vrućim i strastvenim scenama, plesnoj koreografiji, kao i tome da Jennifer nikada prije nije bolje izgledala, a mnogi se slažu da je nadmašila samu sebe. 

Osim zajedničkih pjesama, Jennifer i Maluma snimili su i film, romantičnu komediju "Marry Me", a pridružio im se i Owen Wilson. Film bi premijeru trebao imati u veljači 2021. godine.

Vruće scene s kolumbijskom zvijezdom i njezino isklesano tijelo u 52. godini sve su ostavili bez teksta