Opet slobodna

JLo bolja nego ikad: 'Mnoge stvari su se promijenile za mene'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nakon nastupa Jennifer Lopez na svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu, slavna pjevačica zablistala je na naslovnici Billboard magazina.

Slavna pjevačica Jennifer Lopez je na vrhuncu svoje karijere. Za nekoliko dana joj izlazi novi album 'AKA', upravo je nastupala u Brazilu na otvorenju nogometnog prvenstva, prekinula je s dvostruko mlađim dečkom tako da je opet slobodna...

Pogledaj i ovo showbuzz SAN SVAKOG MUŠKARCA Ubrzat će vam puls: Ova pjevačica najbolje tverka

Vatrena Jennifer Lopez zagrijala atmosferu u Brazilu!

Koji je njezin sljedeći korak? 'Ne znam što ću raditi sljedećih šest mjeseci . Stvarno ne znam. I to je ok. Što se mora dogoditi dogodit će se. To je u redu. Mogu živjeti s tim', rekla je 44-godišnja diva za Billboard magazin na čijoj je i naslovnici.

Izgleda kako je JLo jača nego ikad, te je poručila kako više nema potrebu dokazivati se drugima. 'Mislim da se više nikome ne moram dokazivati. Sve te generacije koje su došle prije ove, pokazale su kako mlade žene imaju svoj rok trajanja. No danas je stvar drugačija, i u svojim 60-tima i 70-tima možemo biti moćne i ranjive – mi smo samo ljudi. Voljela bih misliti kako spadam u tu generaciju', rekla je slavna Lopez.

'Mnoge stvari su se promijenile u mojem životu. Posvetila sam se sebi i shvatila sam nove stvari o ljubavi. Danas sam jača i bolja', zaključuje mama blizanaca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene