Možete li to zamisliti?

Iznenadit ćete se kad vidite koji su se glumci još razmatrali za uloge u filmu ''Zvijezda je rođena''

Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Will Smith i Jada Pinkett Smith (Foto: Getty Images) Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Getty) +0 Bradley Cooper, Lady Gaga (Foto: Profimedia) Galerija

Film "Zvijezda je rođena" bio je redateljski debi Bradleyja Coopera i glumački debi Lady Gage.

Film "Zvijezda je rođena" jedan je od najvećih hitova svjetske kinematografije u 2018. godini.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

Glavne su zvijezde filma glumac Bradley Cooper i pjevačica Lady Gaga, koja je toliko oduševila izvedbom da joj mnogi predviđaju i osvajanje prestižne filmske nagrade Oscar.

Inače, Bradley je i redatelj filma koji mu je bio debi na ovom području, i to kakav. No film možda ne bi bio toliki hit da su glavni glumci bile neke druge holivudske zvijezde, a to ćete pomisliti čim vam otkrijemo dva imena koja su se razmatrala za ovu ulogu.

Radi se o Jennifer Lopez i Willu Smithu, koje doista obožavamo, no nekako ih ne možemo zamisliti u ovim ulogama. "Razgovarali smo o scenariju i tim ulogama, no nikada se ništa nije konkretno poduzelo u vezi s tim. Tako je to s projektima", otkrila je u nedavnom intervjuu Jennifer.

Unatoč propuštenoj prilici, Jennifer je otkrila da je jako ponosna na Bradleyja, ali i na Gagu. "Prijateljice smo i gledanje njezine uloge bilo je sjajno iskustvo. U životu se sve uvijek dogodi u pravo vrijeme", poručila je Lopez, koja je ostvarila ulogu u komediji "Second Act", koja uskoro stiže i u hrvatska kina i u kojoj glumi s najboljom prijateljicom Leom Remini.

Kako je sama priznala, odlično se poistovjetila s ulogom Maye koja nastoji pokazati da titula i diploma nisu presudne ako želimo uspjeti u životu.

"Više ne dopuštam da tuđa mišljenja utječu na to kako razmišljam o sebi, no za to mi je trebalo puno vremena. Na početku karijere to sam dopuštala i osjećala sam se jako loše. Slušala sam razne kritike i sumnjala u svoj talent. Dugo me to pogađalo", iskreno je priznala 49-godišnja latino diva koja danas ima baš sve –uspješnu karijeru, dvoje djece, milijune na bankovnim računima te zgodnog dečka Alexa Rodrigueza, koji ju drži kao kap vode na dlanu.

Pa tko kaže da se snovi ne ostvaruju?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) David i Victoria Beckham (Foto: Profimedia) Rebecca Loos (Foto: Instagram) Rebecca Loos (Foto: Instagram) +2 Rebecca Loos (Foto: Instagram) Celebrity Beckham danas svoju Victoriju ne ispušta iz ruku, no sjećate li se žene s kojom ju je mjesecima varao?

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Damir Josipović i Senka Bulić (Foto: Dnevnik.hr) Luka Nižetić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Prestava Kurlani (Foto: Dnevnik.hr) inMagazin Naša glumica i redateljica progovorila o ljubavi s 18 godina mlađim glazbenikom

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Profimedia) Olivia Culpo (Foto: Instagram) Olivia Culpo (Foto: Instagram) +5 Olivia Culpo (Foto: Instagram) Celebrity Visoke crvene čizme i kratka haljina bile su dosta da ova ljepotica izazove pomutnju na društvenim mrežama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene