Dobro se zabavili

FOTO Flertali u backstageu: Samo prijatelji ili nešto više?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teško je ostati pribran u prisutnosti slavnog ljepotana...

Čini se da je prisutnost muževnog Gerarda Butlera poprilično zbunila Jennifer Lopez pa se pjevačica počela hihotati i griješiti tijekom dodjele nagrada na Hollywood Film festivalu.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea (Foto: AFP) Badići sve manji Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

Posebno je to došlo do izražaja kad je morala uručiti nagradu za animaciju u crtanom filmu 'Kako izdresirati zmaja 2'. Umjesto 'How to TRAIN the dragon', pjevačica je rekla 'How to DRAIN (iscijediti) the dragon' i zatim se pukla smijati.

Jennifer Lopez pokazala mišiće - sada znamo i njenu tajnu!

I dok je Jenn stajala pokraj Gerarda smijući se i dalje, on se našalio na njezin račun: 'Hvala ti, Jennifer, na besprijekornom uvodu. Ovo je dvostruka pobjeda budući da sam dobio nagradu za film za koji nisam ni znao da sam u njemu sudjelovao 'How To Drain Your Dragon'!'

Nakon dodjele nagrada, Gerard i Jenn bili su poprilično prisni u backstageu te se nisu odvajali jedno od drugog, neprestano se smijući i zabavljajući. Bili bi baš lijep par, zar ne?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene