Što mislite?

UHVAĆENI! LJUBILI SE PRED SVIMA! Ipak, je li ova veza samo marketinški trik?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez i Drake pokazali su da su jako bliski. No, moguće da je tome tako jer zajedno snimaju singl. Promocije nikad dosta.

Veza ili promocija novog singla? Jennifer Lopez i Drake svakako su podigli prilično puno obrva kada su objavili nježnu fotografiju na Instagramu. A, najnovije snimke para dodaju materijala pričama kako su zaista i u ljubavnoj vezi. Naime, Jennifer Lopez je u Las Vegasu sinoć vodila Winter Wonderland, a on se pojavio na istoj.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez - 1 Koštala je 70 milijuna dolara! J.Lo pokazala je dio svoje raskošne kuhinje u vili gdje živi s Affleckom, jedan ukras fanovi su odmah zamijetili!

Proglašeni su kraljem i kraljicom zabave, a pažnja okupljenih nije im nimalo smetala. Drake i Jennifer su se zabavljali, plesali, čak se i ljubili ispred brojnih obožavatelja, koji su sve objavili na društvenim mrežama.

S druge strane, u pozadini, dok plešu i zabavljaju se, svira pjesma koju snimaju, a očito i promoviraju zajedno. Je li sve veliki trik? Ili se ipak radi o prevelikim zvijezdama da bi se služili marketingom na takav način? Što vi mislite?

 

Yo this is so cute @jlo #music #dance #beautiful #goals #jenniferlopez #jlovegas #allihave #jlo #Drake

A video posted by Karla (@slayitlikejlo) on

 

 

I'm currently crying and it's 5 am y'all @jlo #music #dance #beautiful #goals #jenniferlopez #jlovegas #allihave #jlo #Drake

A video posted by Karla (@slayitlikejlo) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene