Još jednom potvrdili ljubav

Lopez i Affleck priredili spektakularnu proslavu vjenčanja za najbliže prijatelje, procurile fotografije raskošne ceremonije

Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Profimedia 1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 7 +28 Jennifer Lopez - 8 Galerija

Ben Affleck i Jennifer Lopez u subotu su pripremili raskošnu ceremoniju vjenčanja na Affleckovom imanju Riceboro u Georgiji u SAD-u.

Ben Affleck i Jennifer Lopez u subotu su se još jednom vjenčali na spektakularnoj ceremoniji vjenčanja na Affleckovom imanju Riceboro u Georgiji u SAD-u, koju su pripremili za obitelj i najbliže prijatelje, a  među kojima su bile i brojne zvijezde s holivudske A liste.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck - 10 puse su padale! Inače mrgudni Affleck napokon je pokazao i nježniju stranu, svoju Jennifer bez suzdržavanja je ljubio pred svima!

Lopez je nosila vjenčanicu Ralpha Laurena, a Affleck je na sebi imao crno-bijelo odijelo.

Daily Mail objavio je fotografije na kojima se slavni par grli i ljubi prije same ceremonije. Gosti su dobili zadatak da se obuku u bijelo što je bila i boja vjenčanja.

Iako je Benova bivša supruga Jennifer Garner odbila poziv na vjenčanje, glumcu su podrška bila djeca koju je dobio s njom, a na proslavi su bili i blizanci Emma i Max koje je Jennifer dobila u braku s Marcom Anthonyjem.

Među gostima je bio i Benov najbolji prijatelj Matt Damon sa suprugom Lucianom Barroso, a s njima su slavili i George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger i Jimmy Kimmel.

 

Par se opet sretno spojio 20 godina nakon što su prvi put bili zajedno i zaručeni i nakon što su tada otkazali svoj prvi pokušaj vjenčanja.

Ben i Lopez upoznali su se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004.

Benu je ovo drugi brak, nakon što se 2018. razveo od glumice Jennifer Garner, s kojom ima troje djece, 16-godišnju kćer Violet, 13-godišnju Seraphinu i 10-godišnjeg sina Samuela.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka. Od pjevača Marca Anthonyja, s kojim ima 14-godišnje dvojajčane blizance Emme Maribel Muñiz i Maximiliana Davida Muñiza, razvela se 2011. godine, bila je u braku s kubanskim konobarom Ojanijem Noom od veljače 1997. do siječnja 1998. te sa svojim bivšim pratećim plesačem Crisom Juddom od rujna 2001. do lipnja 2002.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Greta Scacchi - 1 Greta Scacchi - 5 Greta Scacchi - 4 Greta Scacchi - 3 +6 Greta Scacchi - 2 Celebrity Njihova veza zaprepastila je javnost, a otac je ostao šokiran izborom kćerkinog životnog suputnika!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: AFP) +24 Sanela Diana Jenkins i Lisa Rinna Celebrity U 59. godini pokazala je svoje razgolićeno tijelo i jedva nagurala bujne grudi u minijaturni gornji dio badića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene