Zgodni i zaljubljeni

Ljubav cvjeta: Jedan od najljepših holivudskih parova pokazao isklesana tijela na obiteljskom odmoru

Alex Rod i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Alex Rod i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rod i Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Alex Rodriguez i J.Lo (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez i dečko Alex Rodriguez uživaju u obiteljskom okruženju na jezeru Idaho.

Oni su jedan od najljepših holivudskih parova.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jači od svega! Slavna ljepotica pokazala što misli o navodnom preljubu svog zaručnika s Playboyevom zečicom

Radi se o 48-godišnjoj pjevačici i glumici Jennifer Lopez te njezinu dečku, 42-godišnjem igraču bejzbola Alexu Rodriguezu, kojeg je upravo ona smirila u neumornom zavođenju slavnih ljepotica. Tako su se u prošlosti u njegovu krevetu našle, među ostalima, pjevačica Rita Ora te glumice Cameron Diaz, Demi Moore i Kate Hudson, no otkad je upoznao Jennifer, za njega postoji samo ona.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Podsjetimo, par je svoju ljubavnu priču započeo u ožujku 2017. godine, i iako nitko u početku nije vjerovao da će ljubav potrajati, golupčići gotovo svakodnevno na Instagramu pokazuju kako je njihova ljubav sve jača. A posljednje slike s jezera Idaho, na koje se par uputio na odmor s djecom iz prošlih brakova, to su samo još jednom dokazale.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Golišavi, isklesani i zgodni, duo je pokazao trud koji svakodnevno ulaže u teretani, a očekivano, najviše pažnje pokupila je latino diva kojoj bi na izgledu pozavidjele i puno mlađe žene. Na odmoru su im se pridružile i Alexove kćeri Natasha i Ella, koje markantni bejzbolaš ima iz braka s psihijatricom Cynthijom Scurtis te blizanci Max i Emme, koje je Jennifer dobila iz braka s latino glazbenikom Marcom Anthonyjem, s kojim je ostala u vrlo bliskim odnosima upravo zbog njih.

Već se neko vrijeme šuška i kako je zaljubljeni Alex kleknuo pred svoju zanosnu djevojku, no glasine nisu potvrđene. Jennifer bi to bio četvrti brak jer prije Marca pjevačica je bila u jednogodišnjem braku s konobarom Ojanijem Noaom te plesačem Chrisom Juddom s kojim je izdržala svega devet mjeseci. Ubrzo nakon drugog razvoda vlasnica jedne od najpoznatijih pozadina na svijetu, zaljubila se u glumca Bena Afflecka, s kojim je zamalo stala pred oltar, no umjesto slavlja uslijedio je prekid koji je on inicirao zbog straha da će mu ta veza uništiti karijeru.

"Ako biste išli za onim što su ljudi pričali o meni dok sam bio s Jennifer, ja nisam bio cool niti talentiran", opisao je u jednom prošlogodišnjem intervjuu slavni glumac. "Nakon što smo prekinuli, snimio sam tri ili četiri filma u nizu koja su odlično prošla kod publike." Podsjetimo, Ben je za vrijeme te veze često bio ismijavan u medijima, među ostalim, i zbog činjenice da mu dotična određuje što će obući. Nakon prekida sreću je pronašao u zagrljaju druge Jennifer, i to Garner, s kojom je proveo 12 godina te par zajedno ima troje djece.

Tko zna, možda će za J.Lo ovo biti četvrta sreća.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene