Jači od svega!

Slavna ljepotica pokazala što misli o navodnom preljubu svog zaručnika s Playboyevom zečicom

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Getty Images 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Profimedia) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) +2 Jeniffer Lopez Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez razmjenjivali poljupce i nježnost na crvenom tepihu u New Yorku.

Američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez i umirovljeni igrač bejzbola Alex Rodriguez, vole se dvije godine, nedavno su se zaručili ali i ostali zajedno nakon glasina o njegovoj nevjeri i aferi s Playboyevom zečicom Zoe Gregory.

Pogledaj i ovo Alex Rodriguez - 3 Viđen je u šetnji Bivši zaručnik Jennifer Lopez stigao je na našu obalu, evo gdje je usidrio svoju skupocjenu jahtu

Tome možda najbolje svjedoče fotografije na kojima 49-godišnja Jennifer i 43-godišnji Alex zaljubljeno poziraju i razmjenju slatke poljupce okupljenim fotoreporterima na dodjeli modnih nagrada CFDA Fashion Awards u New Yorku.

Par je blistao od sreće, a vjerujemo kako su nakon dodjele bili još sretniji obzirom na to da je Jennifer primila nagradu za najveću modnu ikonu. Titulu je i te večeri opravdala nepogrešivom modnom kombinacijom dugačke narančaste suknje i topa koji je otkrivao njezine savršeno oblikovane trbušne mišiće.

"Volim modu. Zavoljela sam je odrastajući u Bronxu i biti večeras ovdje među slavnim dizajnerima i umjetnicima je velika čast, a i to što sam nagrađena za ono što volim. To je poput ostvarenja sna, jako sam uzbuđena. Večeras je sve u znaku Bronxa", izjavila na crvenom tepihu.

Jednako je bio uzbuđen i Alex koji to nije skrivao i koji se od nje nije odvajao ni u jednom trenutku. Na svom je profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju i nahvalio zaručnicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

"Svjetlo mojih očiju. Postoje ikone. Ali dame i gospodo, postoji samo jedna Jennifer Lopez", napisao je Alex uz objavu. 

Podsjećamo, legendarni se sportaš našao u centru skandala, ubrzo nakon zaruka, i to zbog glasina da je drugoj nudio seks utroje samo 6 tjedana ranije. Jennifer i Alex odlučili su potpuno ignorirati navodnu prevaru i afere.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Profimedia) Tom Hardy (Foto: Getty) Tom Hardy (Foto: Getty Images) +2 Tom Hardy (Foto: Getty Images) Celebrity Žene diljem svijeta godinama ga obožavaju, ali on još od 2009. ima oči za samo jednu damu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene