Luksuza nije manjkalo

Korak bliže do svadbe: Latino diva i serijski zavodnik proslavili zaruke 6 mjeseci nakon prosidbe

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez, Alex Rodriguez, Marc Anthony (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Lopez, Alex Rodriguez (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez proslavili su zaruke elegantnom večerom.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez još su jedan korak bliže vjenčanju i izmjeni zavjeta. Par se zaručio prije šest mjeseci no tek su prošlog vikenda službeno proslavili zaruke na elegantnoj večeri koju su pripremili za obitelj i prijatelje. 

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Čak pet puta! Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"

Zaručnička zabava održala se u Los Angelesu, a sudeći prema fotografijama koje su osvanule na Instagramima gošći, Jennifer i Alexa, dress code je bio - bijela boja. Svi su uzvanici bili odjeveni u bijelo, a ambijent je krasilo i obilje bijelog cvijeća. 

Podsjetimo, igrač bejzbola Alex Rodriguez zaprosio je J.Lo prije šest mjeseci na romantičnoj šetnji plažom na Bahamima, a ona je odmah rekla da. Par se zaručio nakon dvije godine veze, a prsten koji je pjevačica dobila vrijedi vrtoglavih 4,5 milijuna dolara.

Ovo je za latino divu bila šesta prosidba, peti prsten te će biti četvrti brak. "Oboje smo si velike podrške i stalno se potičemo da budemo što bolji. Svaki dan razmišljamo o tome što možemo izgraditi zajedno", zaključila je Jennifer, dok je Alex dodao kako su oboje "jako zahvalni na svemu".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💕💕 9/27/19 💕💕💕

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez iz braka s glazbenikom Marcom Anthonyjem ima 11-godišnje blizance Maxa i Emmu, dok Rodriguez s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis ima 14-godišnju kći Natashu i 10-godišnju Ellu.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) +11 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Celebrity Bikini otkrio sve njezine čari: U tijelo zanosne 41-godišnje crnke zaljubit ćete se na prvi pogled

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene