super odnosi

Latino diva i njezin partner će na vjenčanje pozvati svoje bivše supružnike

Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Galerija

Jennifer Lopez i njezin partner Alex Rodriguez u super su odnosima sa svojim bivšima te su ih odlučili pozvati na svoje vjenčanje.

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez planiraju na svoje vjenčanje, koje će se održati na ljeto ove godine, pozvati i svoje bivše supružnike.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 4 "rasturila skroz" Evo kakve su reakcije gledatelja na pobjedničku transformaciju Antonije Šole u J.Lo, dobila je i prigodni nadimak!

Samo još nekoliko mjeseci je ostalo za posljednje pripreme vjenčanja, a Fox javlja da će se latino diva i bivša zvijezda Yankeesa vjenčati tijekom ljeta. "Jennifer i Alex već sve rade zajedno i praktički su vjenčani, ali jedva čekaju da službeno sklope brak", rekao je izvor blizak paru.

Jennifer Lopez bila je u braku s Marcom Anthonyjem s kojim ima 11-godišnje blizance Max i Emme, a rastali su se 2014. godine. Alex Rodriguez s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis, s kojim se rastao 2008. godine, ima dvije kćeri - 15godišnju Natashu i 11-godišnju Ellu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I cannot even begin to explain what having you by my side means to me... I love riding thru life with you... my biggest supporter, my rock, my macho ♥️♥️♥️ #alexappreciationpost 📸 @stevengomillion

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Lopez i Rodriguez planiraju se vjenčati u krugu najuže obitelji i prijatelja, a oboje će pozvati svoje bivše supružnike, s kojima su u sjajnim odnosima. Njihova djeca bi trebala biti važan dio ceremonije, no više detalja o svemu bit će poznato tijekom narednih mjeseci.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene