Jennifer Lopez i njezin partner Alex Rodriguez u super su odnosima sa svojim bivšima te su ih odlučili pozvati na svoje vjenčanje.

Galerija


Jennifer Lopez i Alex Rodriguez planiraju na svoje vjenčanje, koje će se održati na ljeto ove godine, pozvati i svoje bivše supružnike.

Vezani članci Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Nakon natpisa o prekidu s J.Lo, Alex Rodriguez izveo pomalo očekivan potez samo da čim prije spasi stvar? Jennifer Lopez i Alex Rodriguez Lopez i Rodriguez oglasili se nakon vijesti o raskidu zaruka, ništa nije onako kako se čini?

Samo još nekoliko mjeseci je ostalo za posljednje pripreme vjenčanja, a Fox javlja da će se latino diva i bivša zvijezda Yankeesa vjenčati tijekom ljeta. "Jennifer i Alex već sve rade zajedno i praktički su vjenčani, ali jedva čekaju da službeno sklope brak", rekao je izvor blizak paru.

Jennifer Lopez bila je u braku s Marcom Anthonyjem s kojim ima 11-godišnje blizance Max i Emme, a rastali su se 2014. godine. Alex Rodriguez s bivšom suprugom Cynthijom Scurtis, s kojim se rastao 2008. godine, ima dvije kćeri - 15godišnju Natashu i 11-godišnju Ellu.

Lopez i Rodriguez planiraju se vjenčati u krugu najuže obitelji i prijatelja, a oboje će pozvati svoje bivše supružnike, s kojima su u sjajnim odnosima. Njihova djeca bi trebala biti važan dio ceremonije, no više detalja o svemu bit će poznato tijekom narednih mjeseci.

Hrvatska Kim Kardashian rodila je sina: "Dobrodošao na svijet, Teo"